epicouros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Έχω κατεβάσει από το internet ένα αρχείο συμπιεσμένο σε μορφή rar, το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχω κατεβάσει ολοκληρωμένο. υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποσυμπιέσω έστω και έτσι;
guido Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 An to .rar arxeio den periexei mono ena file alla polla tote mporeis na aposumpieseis kanonika oti exei prolabei na katebei... p.x. an exeis kateuasei 3 apta 5 mb kai to rar periexei foto twn 200kb 8a aposumpiestoun kanonika oi foto pou analogoun sta 3mb pou exoun katebei twra an to rar exei mono ena arxeio px .exe h .avi tote den ginetai tpt(apo oso kserw...)
epicouros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 εχει 10 αρχεια avi αλλα δεν μου ανοιγει κανενα. Και να φανταστείς ότι λείπουν μόνο 21MB σε σύνολο 892MB.
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Και εγώ ήθελα κάτι τέτοιο πρίν απο καιρό αλλά δεν είχα βρεί.Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πεί για κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να το κάνει...
vageco Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 an einai torrent to arxeio pou katevazeis aneta mporeis na to ksanavaleis na ertoun ta mb pou sou lipoun....kati paromio eixa pathei kai egw...enw egrafe pos irthe olo den eixe erthei 1 mb...to kaneis resume kai elegxei an einai ok to arxeio kai katevazei ta ypolipa...
Johnnie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέσα από το WinRAR δοκίμασες να κάνεις "Repair Archive" ?
kleidokratwr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Πολυ σημαντικό ρόλο παίζει το πρόγραμμα με το οποίο το κατεβάζεις. Αυτά που κάνουν σπάσιμο του αρχείου σε 4-5 κομμάτια, κάτ που σημαίνει οτι αν σε σένα λείπουν 21 mb φαντασου οτι δεν λείπουν 21mb απο το τέλος αλλά 4mb στην αρχή άλλα 4 σε ένα σημείο , άλλα 4 σε ένα άλλο και άλλα 4 στο τέλος κοκ. Όπως φαντάζεσαι έχει πολλές τρύπες το αρχείο.
epicouros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέσα από το WinRAR δοκίμασες να κάνεις "Repair Archive" ? Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, πάλι μου βγάζει ότι είναι corrupt.
guido Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 εχει 10 αρχεια avi αλλα δεν μου ανοιγει κανενα. Και να φανταστείς ότι λείπουν μόνο 21MB σε σύνολο 892MB. otan les den sou anoigei kanena ennoeis pws den sou ta kanei can extract? h' pws ta kanei extract alla ta avi den paizoun meta?
epicouros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Το συμπιεσμένο αρχείο αποτελείτε από 10 αρχεία avi όταν κάνω extract ένα από αυτά μου λέει ότι είναι corrupt. Δοκίμασα και repair αλλά τίποτα… δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά;
Johnnie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Αν το ίδιο το WinRAR δε μπορεί να κάνει Repair, τότε δε γίνεται τίποτα (δυστυχώς :sad: ) ... θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις 8) 8) 8)
alkisg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Για δες λίγο αυτό: http://www.fields-data-recovery.co.uk/index.php?section=data-recovery&lnk=left_nav&page=rar Αν κάνει όσα υπόσχεται, θα δεις αρκετό βίντεο ;-)
epicouros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Έχεις τσεκάρει το "keep broken files" ε; Που το τσεκάρω αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.