electro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Poia einai ta kalitera LAN games kata tin gnomi sas?
billpeppas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Sometimes...using the search button helps a lot http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111306 Θα βρείς αρκετά εκεί.
insomniac_new Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 gia mikro lan(2pc kai anw) unreal tournament ... kai pes4
ki8aristas_SteL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 cs kai warcraft kai to Age of Empires kalo einai...orexh na xeis paixnidia uparxoun
chichibaou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Πάντως εγώ προτείνω το Age of Mythology.έχω κολλήσει με αυτό το παιχνίδι 2 χρόνια τώρα.φτιάχνουμε lan με φίλους και λιώνουμε...Να ρωτήσω μήπωσ ξέρει κανείς να απάντήσει .Με 3 παίκτες που τους χειριζόμαστε εμείς απο υπολογιστές και αλλους 5 που του χειρίζεται από μόνος οτυ ο υπολογιοστή ς το παιχνίδι κολλάει.Αυτό φτιαχνεται με κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις ή δεν μπορεί να το σηκώσει το hub;οι υπολογιστές είναι Pentium 4 στα 3GHz με 512 RAM,128ΜΒ ge-force 5700 και κάρτες δυκτίου on-board.ευχαριστώ προκαταβολικά
kinitos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Πάντως εγώ προτείνω το Age of Mythology.έχω κολλήσει με αυτό το παιχνίδι 2 χρόνια τώρα.φτιάχνουμε lan με φίλους και λιώνουμε...Να ρωτήσω μήπωσ ξέρει κανείς να απάντήσει .Με 3 παίκτες που τους χειριζόμαστε εμείς απο υπολογιστές και αλλους 5 που του χειρίζεται από μόνος οτυ ο υπολογιοστή ς το παιχνίδι κολλάει.Αυτό φτιαχνεται με κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις ή δεν μπορεί να το σηκώσει το hub;οι υπολογιστές είναι Pentium 4 στα 3GHz με 512 RAM,128ΜΒ ge-force 5700 και κάρτες δυκτίου on-board.ευχαριστώ προκαταβολικά eixa kai ego mia tetia aporia gia to c&c general to opio vazo 3 human kai 5 hard computer kai se simia troi trela kolimata milame oti ksexnas ti pas na kanis kai den ksero ti ftei. pistevo pantos oti ftene ta game kai oxi to diktio mias kai exo paiksi poli pioi varia paixnidia xoris kanena kolima
Sanctu82 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 cs warcraft red alert medal of honor oi kottes tou xeimona (plaka kano )
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 @chichibaou - De lene tetoia pragmata megale, tha pesei kana tavani na mas plakwsei. Yparxoun akoma atoma pou paizoun Mythology? Piase kana Age of Empires na morfotheis sta rts...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.