Προς το περιεχόμενο

Poia ta kalitera LAN games?

electro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ προτείνω το Age of Mythology.έχω κολλήσει με αυτό το παιχνίδι 2 χρόνια τώρα.φτιάχνουμε lan με φίλους και λιώνουμε...Να ρωτήσω μήπωσ ξέρει κανείς να απάντήσει .Με 3 παίκτες που τους χειριζόμαστε εμείς απο υπολογιστές και αλλους 5 που του χειρίζεται από μόνος οτυ ο υπολογιοστή ς το παιχνίδι κολλάει.Αυτό φτιαχνεται με κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις ή δεν μπορεί να το σηκώσει το hub;οι υπολογιστές είναι Pentium 4 στα 3GHz με 512 RAM,128ΜΒ ge-force 5700 και κάρτες δυκτίου on-board.ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
Πάντως εγώ προτείνω το Age of Mythology.έχω κολλήσει με αυτό το παιχνίδι 2 χρόνια τώρα.φτιάχνουμε lan με φίλους και λιώνουμε...Να ρωτήσω μήπωσ ξέρει κανείς να απάντήσει .Με 3 παίκτες που τους χειριζόμαστε εμείς απο υπολογιστές και αλλους 5 που του χειρίζεται από μόνος οτυ ο υπολογιοστή ς το παιχνίδι κολλάει.Αυτό φτιαχνεται με κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις ή δεν μπορεί να το σηκώσει το hub;οι υπολογιστές είναι Pentium 4 στα 3GHz με 512 RAM,128ΜΒ ge-force 5700 και κάρτες δυκτίου on-board.ευχαριστώ προκαταβολικά

eixa kai ego mia tetia aporia gia to c&c general to opio vazo 3 human kai 5 hard computer kai se simia troi trela kolimata milame oti ksexnas ti pas na kanis kai den ksero ti ftei.

pistevo pantos oti ftene ta game kai oxi to diktio mias kai exo paiksi poli pioi varia paixnidia xoris kanena kolima

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...