Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδω και 2' date='5 χρόνια έχω παρατημενο ενα laptop Compaq Presario 18XL381.

Προχθες στην κυριολεξία "σκόνταψα " επάνω του και είπα να ασχοληθώ λιγάκι ξανα μαζί του.

Αφού είχα κάνει στο παρελθον τον "γυρο" σε αντιπροσωπεια και διαφορα service , κανεις δεν ειχε ασχοληθεί σοβαρά με το μηχανημα. Η δε αντιπροσωπεια μου είχε ζητησει 894 ευρω + φπα!! γιατι είχε λέει προβλημα στην μητρικη! Το μηχανημα δεν ειχε ανοιχτει πιθανοτατα ομως γιατι στο επομενο service που το πηγα μου ειπαν πως οι βιδες ηταν ανεγγιχτες!

Διαβαζωντας αυτοτο θέμα διαπιστωσα πως εχω το ιδιο προβλημα και πως μαλλον είναι ο Inverter που πιθανον να φταιει.

Βρηκα τον Inverter στο ebay και τον αγορασα.

Περιμενω σε καμμια βδομαδα να τον παραλαβω.

Τωρα αρχιζουν οι ερωτησεις :

1. Που είναι ο inverter? Μεσα στην οθονη ? Πισω απο το panel ? ή μέσα στο laptop?

2. Ξερει κανεις κανενα How To για να το αλλάξω μονος μου ? Θα τα καταφερω ?

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας[/quote']

Τελικά ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ απογοήτευση.....

Ο Inverter ηρθε μεσα σε 5 ημέρες από Αμερική μεσω ebay , τον τοποθέτησα σήμερα , αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν άλλαξε τίποτα!

Η οθόνη συνεχίζει να είναι σκοτεινή......

Τώρα τι κάνουμε ?

Καμμιά ιδέα ?

Η Infoquest που υποστηρίζει το μηχανημα δεν έχει service εκτος Αθήνας , που βρίσκομαι εγώ , και δεν βλέπω λύση στον ορίζοντα.....

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ απογοήτευση.....

Ο Inverter ηρθε μεσα σε 5 ημέρες από Αμερική μεσω ebay , τον τοποθέτησα σήμερα , αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν άλλαξε τίποτα!

Η οθόνη συνεχίζει να είναι σκοτεινή......

Τώρα τι κάνουμε ?

Καμμιά ιδέα ?

Η Infoquest που υποστηρίζει το μηχανημα δεν έχει service εκτος Αθήνας , που βρίσκομαι εγώ , και δεν βλέπω λύση στον ορίζοντα.....

Αν το συνδεσεις με μονιτορ, εχεις εικονα? Ειχα και εγω προβλημα με σκοτεινη οθονη και τελικα ηταν η ασφαλεια. Ισως ειναι αυτο...

http://www.insomnia.gr/topic/493484-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%B5-dell-1525/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...