Προς το περιεχόμενο

Συνεχόμενα restarts

yottaicon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με τα windows. To PC κάνει restart συνεχώς χωρίς τελικά να μπορεί να μπει στο λειτουργικό έτσι ξαφνικά. Βγαίνει η μαύρη οθόνη που ΄ζητάει να επιλέξεις μεταξύ safe mode,....windows normally κλπ αλλα ότι και αν επιλέγω συνεχίζει να φτάνει έως ένα σημείο και κάνει επανεκίνηση. Δοκίμασα να κάνω repair από το cd των windows αλλά δεν γίνετα τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και τι να κάνω. Ετσι ξαφνικά ψάχνομαι να σώσω ότι έχω.

Δημοσ.

Πιθανό να είναι η κάρτα γραφικών, βάλε μια άλλη να δεις τι θα κάνει.

Αν έχεις εσωτερικό modem βγάλτο, πολλές φορές χαλάνε και δεν αφήνουν τα win να ανοίξουν και τέλος έλεγξε την ή τις μνήμες σου.

Δημοσ.

Δες σε safe mode ποιος ειναι ο τελευταιος driver που φορτωνει

Μου εχει τυχει και μενα σε M/B με via chipset εχανε το viaagp.sy_ και εκανε restart συνεχεια!

το εκανα copy απο αλλο Pc και εφτιαξε!

Δημοσ.

Το last Known good configuration το έχεις δοκιμάσει, ξεκινάει το σύστημα με τις τελευταίες ρυθμίσεις που έχεις κάνει Login στο σύστημα.

Δημοσ.
Δες σε safe mode ποιος ειναι ο τελευταιος driver που φορτωνει

Μου εχει τυχει και μενα σε M/B με via chipset εχανε το viaagp.sy_ και εκανε restart συνεχεια!

το εκανα copy απο αλλο Pc και εφτιαξε!

Αχα! ενδιαφέρον!

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε win98 Nvidia gforce2 MX400 και είχα απηυδίσει! Τζάμπα καθόταν η κάρτα αχρησιμοποίητη. Αυτό το αρχείο απο που μπορώ να το βρώ; Είναι, να υποθέσω, διαφορετικό για κάθε κάρτα ε;

Αν όχι μήπως θα μπορούσες να μου το στείλεις k_w_t; Αν ναι pm να σου στείλω email

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι κυριως στους drivers του chipset και αφορα την θυρα agp!

Τα via chipsets ενω τα βλεπουν αμεσως τα ΧΡ χρειαζετε να τρεξουμε drivers για να κανει κολληματα η καρτα γραφικων!

Με αυτους ελυσα το προβλημα μου! http://www.viaarena.com/downloads/drivers/HyperionPro/VIA_HyperionPro_V500A.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...