Προς το περιεχόμενο

Είναι καλό το σύστημα που θέλω να αγοράσω??

themis_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς σας φαίνεται αυτό το σύστημα που το θέλω πιο πολύ για παιχνίδια!!???

AMD ATHLON 64 3200+ 2.00GHz VENICE SOCKET 939 BOX

MICROSTAR MSI K8N SLI Platinum

MSI GEFORCE 6800GT PCIe

HITACHI 160GB SATAII 8MB CASHE

ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W NOISE TAKER

Δημοσ.

Mια χαρά είναι αλλά αν θέλεις πες μας πόσα χρήματα διαθέτεις να σου πουμε τι μπορείς να αλλάξεις προς το καλύτερο βέβαια...

Δημοσ.

H DFI ειναι μεν κορυφαια αλλα ειναι για πιο advanced users,πρεπει να ξερεις 5 πραγματα για να την εκμεταλλευτεις.Για home user η σταθεροτητα των asus,giga,msi ειναι μαλλον προτιμοτερη....

Το pc ειναι μια χαρα για παιχνιδια,θα παιζει τα παντα,σε υψηλες αναλυσεις και με high detail πιστευω.Θα ζοριστει μονο με τα παιχνιδια του 2006-07..........

Δημοσ.

τι δηλαδη θα πάω και για αλλη αναβαθμιση σε 1 χρονο???

Θέλω κάτι που να κρατήσει για κανα 2 χρόνια!!!

Αυτό το σύστημα δεν μπορει να αντέξει σε παιχνίδια για 2 χρονια??

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το pc που θες να φτιάξεις.

Αργότερα πετάς και μια δεύτερη 6800GT (γαιτί όχι και μεταχειρισμένη) να εκμεταλευτείς και το sli.

Πιστεύω ότι θα αντέξει, βέβαια εξαρτάτε και τι απαιτήσεις έχεις.

Δημοσ.

aderfe mia xara einai to sistima sou kai kaloriziko otan to pareis mono

PROSEXE to motherboard pou thes itan mia xara tora einai gia ton ..............

giati to leo afto?? giati exoun kanei malakia kai avrio methavrio pou tha thes

na valeis Gforce 7800 i genika tin opoia G70 vgei kai sto mellon den tha

mboreis giati den xoraei sto motherboard logo

kapoion capacitors pou exoun valei lathos ta zoa opote ama thes anavathmisi

sto mellon xexna tin i xexna to motherboard pare kana allo

des kai monos sou

<a href=msisuger4sl.th.jpg' alt='msisuger4sl.th.

Δημοσ.

allakse to mobo me dfi h asus sta antistoixa sli modela logo kakhs diatakshs twn pcx opws anaferthike...me seira epidwsewn to thema exei ws eksis 1)dfi 2)asus 3)msi 4)gigabyte fusika oi apokliseis twn teleutaiwn 3wn einai apeiroelaxistes me thn dfi na ksefeugei ena klik se epidwseis alla einai ligo kompleksikh me tis mnhmes

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια έτσι και αλλιώς δεν θα πάρω ακόμα τον υπολογιστη θα κάτσω να το μελετήσω πολυ πριν τον αγοράσω και σε κανενα χρονο το αγοράζω!!!

Ευχαριστώ πολύ ;-)

Δημοσ.

Τελικά τι εννοείς είναι καλό το σύστημα πού θέλω να αγοράσω?Όλα είναι σχετικά.Αγόρασέ το δοκίμασέ το και πες μας εσύ αν είναι καλό.Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο για να είσαι ευχαριστημένος.Πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα.

Σαν να ρωτάς:Παιδιά πρόκειται να παντρευτώ την Ορνέλα Μούτι,λέτε να κάνει καλά γ......?

Έλα εντάξει σε πειράζω!

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια έτσι και αλλιώς δεν θα πάρω ακόμα τον υπολογιστη θα κάτσω να το μελετήσω πολυ πριν τον αγοράσω και σε κανενα χρονο το αγοράζω!!!

Ευχαριστώ πολύ ;-)

Μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις μια νέα έρευνα αγοράς γιατί πιθανότατα να μην υπάρχει τίποτα στο εμπόριο από τα παραπάνω σε 1 χρόνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...