kostastnt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, πώς γράφομαι στο mycosmos online? Μπαίνω στην mycosomos.gr και δεν εχει register αλλά μόνο log-in. Έχω κινητο Cosmote...Βοηθήστε για να στέλνω και κανά sms τσαμπέ!
anti Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 psaxe sto http://www.cosmote.gr h pare thl stin exypiretisi pelaton cosmote
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται για να φτάξουν mailbox (δωρεάν) στο mycosmos πρέπει να στείλουν μύνημα στο 5000 με το παρακάτω κείμενο Ε και θα σας έρθει ο κωδικός σας... Με αυτήν την υπηρεσία έχετε 10sms δωρεάν την ημέρα...
bartenderas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Σωστός.... Να συμπληρώσω ότι από κει και πέρα το url είναι: http://mail.mycosmos.gr/ Και μετά την πρόσφατη αναβάθμιση που έκαναν δεν παίζει πολύ καλά με mozilla. Οπότε προς το παρόν με ΙΕ. Πάντως η υπηρεσία είναι πολύ καλή.
Sanctu82 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 poli kalos kostastnt... exo kodiko kai ton xrisimopoio sixna alla otan ithela na kano neo account den mporousa na vro tin lisi!
...Mr.T... Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ΟK όλα αυτά αλλά πώς μπορεί κανείς να στείλει πλεον δωρεάν sms? Έχω την εντύπωση οτι μετά την πρόσφατη αναβάθμιση...πάνε τα τζαμπέ sms :-x
INOX Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Φίλε μου μάλλον δε χρησιμοποιείς τον internet explorer. Η σελίδα και κατ'επέκταση η επιλογή για τα δωρεάν sms εμφανίζεται σωστά μόνο στον Internet Explorer.
...Mr.T... Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ΩΩΧΧ ε τέτοια ασυμβατότητα από το Firefox δεν την περίμενα...να δείχνει το site μια χαρά αλλά να λείπει το πιο σημαντικό κουμπί της σελίδας!! Anyway...thanx INOX
Soulman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ΩΩΧΧ ε τέτοια ασυμβατότητα από το Firefox δεν την περίμενα...να δείχνει το site μια χαρά αλλά να λείπει το πιο σημαντικό κουμπί της σελίδας!! Anyway...thanx INOX Δεν φταίει ο Firefox. Το MyCosmos η Cosmote το έχει φτιάξει με την υποστήριξη της Microsoft.. Αυτό τα λέει όλα..
johnalepou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα.Ειχα κανενα μηνα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια αυτη και η ξεχασα τον κωδικο μου η κατι αλλο γινεται και δεν μπορω να μπω,αλλα οταν στελνω sms στην υπηρεσια για να δω μηπως ακυρωθηκε η θυριδα,μου λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη.Τι να κανω για να μου στειλουν νεο κωδικο κλπ?
Soulman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα.Ειχα κανενα μηνα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια αυτη και η ξεχασα τον κωδικο μου η κατι αλλο γινεται και δεν μπορω να μπω,αλλα οταν στελνω sms στην υπηρεσια για να δω μηπως ακυρωθηκε η θυριδα,μου λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη.Τι να κανω για να μου στειλουν νεο κωδικο κλπ? Στην αρχική σελίδα του Mycosmos λίγο κάτω από το "Σύνδεση" λέει "Αποστολή κωδικού"
OPC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 ΟK όλα αυτά αλλά πώς μπορεί κανείς να στείλει πλεον δωρεάν sms? Έχω την εντύπωση οτι μετά την πρόσφατη αναβάθμιση...πάνε τα τζαμπέ sms :-x Μια χαρά στέλνεις sms και μια χαρά τα λαμβάνουν. Στην αριστερή στήλη που σου βγάζει τις επιλογές κάτω κάτω έχει ένα κουμπάκι που λέει SMS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.