Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή στο MyCosmos?

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μια ερώτηση, πώς γράφομαι στο mycosmos online? Μπαίνω στην mycosomos.gr και δεν εχει register αλλά μόνο log-in. Έχω κινητο Cosmote...Βοηθήστε για να στέλνω και κανά sms τσαμπέ!

Δημοσ.

Λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται για να φτάξουν mailbox (δωρεάν) στο mycosmos πρέπει να στείλουν μύνημα στο 5000 με το παρακάτω κείμενο Ε και θα σας έρθει ο κωδικός σας... Με αυτήν την υπηρεσία έχετε 10sms δωρεάν την ημέρα...

Δημοσ.

Σωστός.... Να συμπληρώσω ότι από κει και πέρα το url είναι:

http://mail.mycosmos.gr/

Και μετά την πρόσφατη αναβάθμιση που έκαναν δεν παίζει πολύ καλά με mozilla. Οπότε προς το παρόν με ΙΕ. Πάντως η υπηρεσία είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

ΟK όλα αυτά αλλά πώς μπορεί κανείς να στείλει πλεον δωρεάν sms? Έχω την εντύπωση οτι μετά την πρόσφατη αναβάθμιση...πάνε τα τζαμπέ sms :-x

Δημοσ.

Φίλε μου μάλλον δε χρησιμοποιείς τον internet explorer. Η σελίδα και κατ'επέκταση η επιλογή για τα δωρεάν sms εμφανίζεται σωστά μόνο στον Internet Explorer.

Δημοσ.

ΩΩΧΧ ε τέτοια ασυμβατότητα από το Firefox δεν την περίμενα...να δείχνει το site μια χαρά αλλά να λείπει το πιο σημαντικό κουμπί της σελίδας!! Anyway...thanx INOX

Δημοσ.
ΩΩΧΧ ε τέτοια ασυμβατότητα από το Firefox δεν την περίμενα...να δείχνει το site μια χαρά αλλά να λείπει το πιο σημαντικό κουμπί της σελίδας!! Anyway...thanx INOX

Δεν φταίει ο Firefox. Το MyCosmos η Cosmote το έχει φτιάξει με την υποστήριξη της Microsoft.. Αυτό τα λέει όλα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα.Ειχα κανενα μηνα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια αυτη και η ξεχασα τον κωδικο μου η κατι αλλο γινεται και δεν μπορω να μπω,αλλα οταν στελνω sms στην υπηρεσια για να δω μηπως ακυρωθηκε η θυριδα,μου λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη.Τι να κανω για να μου στειλουν νεο κωδικο κλπ?

Δημοσ.
Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα.Ειχα κανενα μηνα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια αυτη και η ξεχασα τον κωδικο μου η κατι αλλο γινεται και δεν μπορω να μπω,αλλα οταν στελνω sms στην υπηρεσια για να δω μηπως ακυρωθηκε η θυριδα,μου λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη.Τι να κανω για να μου στειλουν νεο κωδικο κλπ?

Στην αρχική σελίδα του Mycosmos λίγο κάτω από το "Σύνδεση" λέει "Αποστολή κωδικού" :)

Δημοσ.
ΟK όλα αυτά αλλά πώς μπορεί κανείς να στείλει πλεον δωρεάν sms? Έχω την εντύπωση οτι μετά την πρόσφατη αναβάθμιση...πάνε τα τζαμπέ sms :-x

Μια χαρά στέλνεις sms και μια χαρά τα λαμβάνουν.

Στην αριστερή στήλη που σου βγάζει τις επιλογές κάτω κάτω έχει ένα κουμπάκι που λέει SMS.

post-16994-129062923588_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...