stidis98 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Ε τι να ρωτήσω...τα λεει όλα το θέμα.....απλά αν δεν υπάρχει bluetooth γιατι υπάρχει το πλήκτρο στο μπροστινό μέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 giati tha kostize na bgaloun kai ena montelo xoris to brostino pliktro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stidis98 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Αρα δεν υπαρχει συσκευη bluetooth εγκατεστημενη...ωραιοι...λενε οτι έχει αλλά δεν έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sculper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 και εγώ την πάτησα φίλοι μου, τούς έστειλα mail και η απάντηση ήταν ''Αγαπητέ Πελάτη σας ενημερώνουμε ότι χρεισιμοποιούμε αύτη την πλατφορμα για διαφορα μοντελα , αυτό δεν σημένει ότι όλα όσα έχουν το κουμπί για BLUETOOTH θα έχουν και ΒLUETOOTH.'' ζήτησα να μου στείλουν τουλάχιστον utility νέο ή τροποποιημένο launch manager , για να μπορώ να διαχειριστώ σε κάποια λειτουργία το Bluetooth button. στείλτε και εσείς μήπως το κάνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stidis98 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Πως απενεργόποιείται το ρημάδι το launch manager να μην τρέχει όταν ξεκινάνε τα windows? Αφου όταν βρίσκεται ανοιχτό στο system tray τα κουμπιά τα οποία προγραμματίζεις(mail,internet,eRecovery...) δεν ανταποκρίνονται. Ανοιγει πολλές διεργασίες, ποιες πρέπει να μην ξεκινάνε αυτόματα? Επίσης όσοι έχετε το 5024 θα διαπιστώσατε ότι ο ήχος κάνει κάτι κόλπα σαν να έχεις ρίξει το laptop στο νερό και να ....επιπλέει(bloop...bloop)(ελπίζω δλδ να το έχετε διαπιστώσει...μην είναι μόνο σε μένα το πρόβλημα!!!) Στείλτε αν έχετε εντοπίσει τπτ άλλο περίεργο μαζί με τις προτάσεις για τα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Επίσης όσοι έχετε το 5024 θα διαπιστώσατε ότι ο ήχος κάνει κάτι κόλπα σαν να έχεις ρίξει το laptop στο νερό και να ....επιπλέει(bloop...bloop)(ελπίζω δλδ να το έχετε διαπιστώσει...μην είναι μόνο σε μένα το πρόβλημα!!!)Στείλτε αν έχετε εντοπίσει τπτ άλλο περίεργο μαζί με τις προτάσεις για τα παραπάνω ακόμα ένας χρήστης του 5024.δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με τον ήχο όπως περιγράφεις.ίσως γιατί όταν το ανοίγω μου τραβάει την προσοχή το καμμένο pixel που έχει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stidis98 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Βάλε στο τερμα τα ηχεία...λογικα θα το ακούσεις...γιατι σε forum ξένα που κοίταξα το έχουν εντοπίσει ως γενικό πρόβλημα και λένε ότι φταίνε οι drivers της realtek...το πρόβλημα σε μένα λύθηκε εγκαθιστώντας τους ανανεωμένους drivers από το site της realtek (ver. 3.73a...ενώ αυτοί που είχε απο τη μανα του ηταν οι 3.70). Οσον αφορά το πρόβλημα με το launch manager που ανέφερα πιο πανω κι αυτο λυνεται με αναβάθμιση στην εκδοση 1.0.8.3 απο το site της acer και πλεον τα προγραμματισμενα πλήκτρα δουλεύουν ακόμα κι αν αυτο στρογγυλοκαθεται στο system tray....αυτα για σήμερα...αυριο που θα ...προκυψει και κατι αλλο τα ξαναλεμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 To bluetooth den upostirizetai se ola ta montela. H acer apo oti eida exei vgalei katigories 5024 kai 5022 kai alles exoun bluetooth enw alles den exoun.Epeidi omws to sasi einai koino uparxei ekei to koumpi kai apla vgazei "no device". Einai kati san ta autokinita pou exeis saxo 1400 aplo,me udrauliko,me airc,me abs.Se ola to sasi einai to idio ekswterika alla allazei o eksoplismos "anesis" kai o seiriakos arithmos. Ara tha prepei na eleksetai to seiriako arithmo tou laptop pou tha agorasete me auto pou exei to site tis Acer.Paradeigma seiriakou arithmou pou petuxa se elliniko site http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&pageno=1&order=VendorID o seiriakos einai mesa stin parenthesi tis morfis L.X.xxxxxxxxxxx Apo tis diergasies pou lete oi perisoteres prepei na ksekinane giati einai to touchpad,h mpataria,to audio,to antivirus(an to egkatastisate apo to cd tou norton),oi sundeseis diktyou gia ethernet,wifi,firewire kai alla eikonidia pou aforoun ti leitourgia tou laptop. Auto pou lete gia ton ixo to kanei se kapoia paixnidia se mena kai to elysa katevazontas to epipedo epitaxinsis ixou sto directx manager(dxdiag.exe) sto basic. Meta apo auto paratirisa me to fraps oti kerdisa kai merika frames sta paixnidia pou etrexa.Isws h karta ixou na epivarunei to cpu h isws oi drivers na einai ellatwmatikoi. Pigainte edw http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3020_5020.html exei olous tous drivers kai edw http://support.acer-euro.com/drivers/index.html gia epimerous katigories. Elpizw na voithisa kapws tin katastasi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stidis98 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Tο έγραψα και σε άλλο topic ότι το προβλημα με τον ήχο είναι λόγω των drivers ver 3.70. που ήταν προεγκατεστημένοιΣε εμένα λύθηκε κατεβάζοντας τους ανανεωμένους από το site της realtek ver 3.73a. Οι drivers στο site της acer έιναι οι ίδιοι με αυτους που υπάρχουν στο system CD (αρα και default απο εργοστάσιο) εκτός απο του modem και του launch manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Φίλε επειδή δουλέυω σε εταιρία που πουλάμε φορητούς θέλω να σου πω οτι η ACER στα χαρακτηριστικά που δίνει δεν αναφέρει οτι το μηχάνημα σου (οπως και άλλα) έχει bluetoοth. Κοίταξε στο site και θα το δείς. Το πλήκτρο αυτό το έχει μπροστά γιατί μπορείς με αυτό να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς μια εξωτερική (USB) συσκευή που έχεις την δυναότητα να συνδεσεις στο μηχάνημα σου. Τώρα αν απο εκεί που το πήρες σου ειπαν οτι έχει σε εξαπάτησαν. Όταν είδα πρώτη φορά αυτο το πλήκτρο σε ACER χωρίς να αναφέρεται bluetoοth στα χαρακτηριστικά πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεια και ρώτησα. Απο τότε σε κάθε πελάτη που ενδιαφερόταν του το έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lodar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μπορέι να τοποθετηθεί εκ των υστέρων η δυνατότητα για Bluetooth; Να το πάω δηλαδή στην Acer ή να τοποθετήσω εγώ το κατάληλο module; Έχω πάρει και εγώ το εν λόγω laptop και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.