costascar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα με το frontpage 2002 και εισαγωγή σελίδα index.htm με το flash 5. Όλο το project θέλω να τρέχει αυτόνομο από cd player. Το πρόβλημα τωρα: στον flash το action μολις τελειωνει η φλασια είναι το get url. Όταν το έχω ριγμένο στο δίσκο το url είναι η διεύθυνση του φακελου που βρίσκεται η δευτερη στη σειρά σελίδα του project. Όταν όμως αυτό όλο γραφτεί σε cd με την φλασια εισαγωγή δεν μπορεί να βρει την url στο cd. H url για το δίσκο είναι η:file:///D:/My Webs/Politistikos Silogos/Titles/Titles left.htm τι πρέπει να αλλάξω ώστε το *./Titles/Titlesleft.htm να το βρίσκει από το cd? Σημείωση οι κατάλογοι σε σκληρό δίσκο και cd παραμένουν με τις ίδιες ονομασίες.
magma Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 den kserw an katalaba kala alla giati den bazeis relevant url kai oxi absolut opws exeis kanei? to exeis grapsei kai meta allwste. an baleiw ./titles/titlesleft.htm kai to flash sou einai stin ston idio fakello me ton fakello titles eisai ok fantazomai..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.