Προς το περιεχόμενο

Νέα αποκλειστική υπηρεσία της Vodafone

Soulman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι, απλά πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 13830 για να την ενεργοποιήσεις..

Εγω δεν τηλεφωνησα πουθενα, απλα εστειλα κενο SMS στο 1284. :)

Δημοσ.
Εγω δεν τηλεφωνησα πουθενα, απλα εστειλα κενο SMS στο 1284. :)

Η ενεργοποίηση στο 13830 είναι για την μεταφορά του δωρεάν υπολοίπου χρόνου στον επόμενο μήνα...

...με το κενό SMS στο 1284, απλά μαθαίνεις το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας του μήνα που τρέχει.

:)Είναι δυο διαφορετικά πράγματα, που τα διαφημίζουν μαζί.

Δημοσ.
Η ενεργοποίηση στο 13830 είναι για την μεταφορά του δωρεάν υπολοίπου χρόνου στον επόμενο μήνα...

...με το κενό SMS στο 1284' date=' απλά μαθαίνεις το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας του μήνα που τρέχει.

:)Είναι δυο διαφορετικά πράγματα, που τα διαφημίζουν μαζί.[/quote']

Thanks για την απάντηση :)

Δημοσ.

Είναι καραγκιόζηδες, δεν την έχουν την υπηρεσία ενημέρωσης με μήνυμα για τους εταιρικούς πελάτες....

Δημοσ.
Είναι καραγκιόζηδες, δεν την έχουν την υπηρεσία ενημέρωσης με μήνυμα για τους εταιρικούς πελάτες....

Δεν είναι ακριβώς καραγκιόζηδες.. γιατί για τους εταιρικούς πελάτες (και δυστυχώς μόνο για αυτούς προς το παρόν) έχουν ηλεκτρονική παρακολούθηση λογαριασμών (e-billing). https://eservices.vodafone.gr/ebp/el/index.jsp

Δημοσ.

τελικα μερικοι ειναι υπερβολικοι

Επισκέπτης
Δημοσ.
τελικα μερικοι ειναι υπερβολικοι

Υπερβολικοι δε θα πει τιποτα , και λιγα λες...

Δημοσ.

Γιατί είμαι υπερβολικός, εμένα μου κακοφάνηκε πάρα πολύ...Λένε ότι βγάζουμε μια υπηρεσία και πάω να την χρησιμοποιήσω και λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη εμένα, και δεν έχω εταιρικό πρόβλημα που να πω το καταλαβαίνω. Απλώς το κινητό είναι σε όνομα εταιρείας έχω το vodfaone 240...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...