Προς το περιεχόμενο

διαλεξτε!

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το dead poets society λεει???

θα το δεις, θα σου αρέσει πολύ και θα του βάλεις 8/10 το πιο πιθανό ;-)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια εχω "απο το θειο" καποιες ταινιες στο computer τις οποιες λεω να δω πρωτα(πριν αρχισω να σκαω 2 ευρω στον κλεφτη βιντεοκλαμπα της γειτονιας):

ROUNDERS

LA VITA E BELLA

SIDEWAYS

ASSAULT ON PRECINT 13(2005)

DONNIE BRASCO

2001:A SPACE ODYSSEY

HOTEL RWANDA

FULL METAL JACKET

BARTON FINK

ONCE UPON A TIME IN AMERICA

THE GODFATHER PART 3

FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS

DARK CITY

UNFORGIVEN

ANGELHEART

SCARFACE

εσεις ποιες/ποια προτεινετε να δω αρχικα???

PS:σε κανα 2 μερες θα εχω oldboy και barry lyndon

Δημοσ.

Το La Vita e bella σίγουρα! Από κει και έπειτα, τις πιο πολλές από αυτές αξίζει να τις δεις, αλλά νομίζω ότι αυτή που θα σου αρέσει σίγουρα, ανεξαρτήτου διάθεσης, είναι το La Vita e bella (αν και ομολογώ ότι πολλές από αυτές δε τις έχω δει, αλλά κρίνοντας από το στυλ των δημιουργών...)

Δημοσ.
παιδια εχω "απο το θειο" καποιες ταινιες στο computer τις οποιες λεω να δω πρωτα(πριν αρχισω να σκαω 2 ευρω στον κλεφτη βιντεοκλαμπα της γειτονιας):

ROUNDERS

LA VITA E BELLA

SIDEWAYS

DONNIE BRASCO

2001:A SPACE ODYSSEY

HOTEL RWANDA

FULL METAL JACKET

BARTON FINK

THE GODFATHER PART 3

FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS

DARK CITY

UNFORGIVEN

ANGELHEART

SCARFACE

εσεις ποιες/ποια προτεινετε να δω αρχικα???

PS:σε κανα 2 μερες θα εχω oldboy και barry lyndon

Σχεδόν ολες είναι πολύ καλές ταινίες και αξίζει να τις δεις... αντε να πω αρχικά το Full metal jacket που είναι αντιπολεμικό έργο με "μαύρο" χιουμορ.

Επειτα δες την Οδύσσεια... μπορεί να σου φανεί κουραστική, δες την καλύτερα όταν θα έχεις την κατάλληλη διάθεση.

Επίσης το Barton Fink ιδιαίτερα αν σου αρέσουν οι ταινίες των αδερφών Κοέν (εγγύηση!).

Δημοσ.

την οδυσεια αρχισα να βλεπω αλλα την αφησα για να τη δω αλλη φορα που ισως να εχω περισσοτερη υπομονη...

ειδα το sideways μολις τωρα...αρκετα καλο,το περιμενα λιγααακι καλυτερο...7+/10

Δημοσ.

ROUNDERS

LA VITA E BELLA

SIDEWAYS

DONNIE BRASCO

2001:A SPACE ODYSSEY - Αφoυ λές ότι δεν σου αρέσουν οι μπερδεμένες ταινίες δεν θα σου αρέσει

HOTEL RWANDA

FULL METAL JACKET

BARTON FINK

THE GODFATHER PART 3

EAR AND LOATHING IN LAS VEGAS

DARK CITY

UNFORGIVEN

ANGELHEART

SCARFACE

Να σου πώ κάτι απο προσώπική εμπειρία αν βλεπεις 4-5 ταινίες την ημέρα δεν τις εκτιμάς. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να βλέπεις ακόμα και όλη μέρα ταινίες , αλλά δεν θα της εκτιμήσεις. Σε 2η φάση δες το unforgiven το dark city και το once upon a time in america.

Mην κάνεις την μαλακια και δεις το godfather 3 χωρις να εχες δει τα 2 πρώτα

Ενα είναι το σίγουρο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ SCARFACE.

Δημοσ.
Να σου πώ κάτι απο προσώπική εμπειρία αν βλεπεις 4-5 ταινίες την ημέρα δεν τις εκτιμάς.

I agree with that. Γενικά η υπερκατανάλωση σε φθείρει. Και εγώ άργησα, αλλά το κατάλαβα...

Δημοσ.

οχι δε βλεπω τοσες πολλες ταινιες την ημερα... 2 φορες μοναχα το παρακανα και ειδα 2...

αλλα γενικα,πανω απο μια χλωμο(αντε να δω και κανα x-file)-ασε που αποχαυνωνεσαι κιολας...

τα δυο πρωτα godfather εννοειται οτι τα εχω δει...

βασικα,το scarface δεν εχει και τοσο καλη ποιοτητα...παντως,δε βρισκω με τιποτα ελληνικους υποτιτλους για το donnie brasco...

Δημοσ.

Για δοκίμασε να ψάξεις σε ένα site, πώς το λένε να δεις, πώς το λένε...Α! Ναι. Insomnia.

Δημοσ.

τους βρηκα σε καλουτσικο site για αυπνιες....

ειχα ψαξει παλαιοτερα και εδω αλλα δεν τους βρηκα-ευχαριστω τον uploader!!!(και τον μανωλη που μου το θυμισε...)

ρε παιδια,καπου ειδα οτι παιζει η μισελ πφαιφερ στο scarface....παω να τη δω αμεσως!!!

Δημοσ.

Ok μια που ειδες τα 2 πρώτα godfather ετοιμάσου για μια ψιλοαπογοήτευση με το 3. Eίναι "καλό" αλλά δεν συγκρίνεται με τα άλλα.

/off topic on/ manuel καιγεσαι στο crims? /off topic off/

Δημοσ.
/off topic on/ manuel καιγεσαι στο crims? /off topic off/

ε, χαζεύω. δε τρελαίνομαι κιόλας. τώρα τελευταία παίζω λίγο παραπάνω... pm για ότι άλλο θέλεις (μη χαλάμε και το τόπικ)

Δημοσ.
ξερω ξερω,εχω ακουσει οτι μεχρι και ο πατσινο δεν ειναι καλος στο 3...

Υπερβολές. Πολύ καλό είναι το 3, απλά όχι του επιπέδου των 2 πρώτων που είναι από τις καλύτερες ταινίες ever.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...