Προς το περιεχόμενο

Το τέλειο Pc για Gamers...

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FFS δεν εννοεί τα γραφόμενα σου αλλά στοιχεία, όπως πχ ηλικία mail κτλ τα οποία και για να εμφανιστούν στο δημόσιο σου προφίλ χρειάζεται η δική σου συγκατάθεση, ήμαρτον τι κάθομαι και αναλύω;

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σπατάλησες μια μικρή ποσότητα εγκεφαλικής ενέργειας...γύρνα από την άλλη πλευρά και κοίτα το poster της Monicas...move it !!! :D

Δημοσ.
FFS δεν εννοεί τα γραφόμενα σου αλλά στοιχεία, όπως πχ ηλικία mail κτλ τα οποία και για να εμφανιστούν στο δημόσιο σου προφίλ χρειάζεται η δική σου συγκατάθεση, ήμαρτον τι κάθομαι και αναλύω;

Tixainei na eimai grammenos kai se alla ellinika forum ellinika(oxi aparaithta texnologias) polles fores exw synanthsei periptwseis ameshs paremvashs apo mods otan dinetai link me apopseis enos xrhsth me pseydonymo se allo forum prokeimeno na ton disfhmhsei...

Akoma kai to idio nick na exei,einai pseydonymo den exeis dikaiwma na syndeeis atoma na xreisimopoieis apopseis stoixeia gegonota klp apo alla forum....Oi mods prepei na prostateyoyn to proswpo enos xrhsth,o xrhsths epelekse aytes tis iddes klp na dhmosiepsei se ayto to forum.....Kai an moy pei kapoios oti milaw sthn tyxh tetoies periptwseis se alla forum den yparxoyn klp,edw exw ta links na ta dwsw stoys mods

Δημοσ.

re c redboul xwris kamia dwsh empatheias o dikhgoros toy forum eisai?oles aytes oi symboyles pros synetismo einai?h gia na mas kanoun ban?dwse kamia kai sto filaraki sou omws gia na yparxei ligh dikaiosynh...

Δημοσ.

Μα βρε Peppa τώρα σοβαρά, προτείνεις στον άνρθωπο να δώσει 1100 ευρώ για μία cpu και το λες και σοβαρά?? Δε τον λυπάσαι πόσο δούλεμα θα φάει απ'τους (λογικούς) φίλους του?

Εντάξει, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για αυτόν τον υπερσούπερ φοβερό και τρομερό επεξεργαστή αλλά συγκρατήσου λίγο! Αν ήταν να βάλεις εσύ το χέρι στην τσέπη, θα τα έδινες τόσο άβερτα όσο προτείνεις στον άλλον; (μάλλον ναι θα απαντήσεις αλλά θέλω να το δω για να το πιστέψω)

Δημοσ.

Ρε μάγκες να σας πώ την αλήθεια τελικά ο RAPTOR δεν αξίζει τα λεφτά του! Με τα ίδια χρήματα μπορείς να αγοράσεις 2 σκληρούς δίσκους 40ηδες WD SERIAL ATA και να τους κάνεις RAID 0. Έχω τον 36GB RAPTOR και δεν κάνει τίποτα καλύτερο σε σχέση με τους απλούς δίσκους! Με το RAID θα δεις τρεελή διαφορά!!!! Άκουσε με! Και εγώ είμαι τρελαμένος με τα παιχνίδια! Έχω μια 6800 1GB RAM και διάφορα άλλα ωραία πραγματάκια!

Δημοσ.
Μα βρε Peppa τώρα σοβαρά' date=' προτείνεις στον άνρθωπο να δώσει 1100 ευρώ για μία cpu και το λες και σοβαρά?? Δε τον λυπάσαι πόσο δούλεμα θα φάει απ'τους (λογικούς) φίλους του?

Εντάξει, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για αυτόν τον υπερσούπερ φοβερό και τρομερό επεξεργαστή αλλά συγκρατήσου λίγο! Αν ήταν να βάλεις εσύ το χέρι στην τσέπη, θα τα έδινες τόσο άβερτα όσο προτείνεις στον άλλον; (μάλλον ναι θα απαντήσεις αλλά θέλω να το δω για να το πιστέψω)[/quote']

1ον) Όταν έγραφα εγω το πρώτο μου post, δεν είχε βάλει όριο τιμής το παιδί.

2ον) Εφόσον δεν αναφέρεται όριο τιμής, και λέμε το ΤΕΛΕΙΟ, λέμε το τέλειο.

Όταν λες πιο μέτριο πετάγεσαι και λες δεν του πρότεινες τόσο καλό σύστημα.

Όταν του προτείνει κανείς πολύ καλό, λες χαλάρωσε.

Ε δεν πα να γ***** δεν ασχολούμαι ξανά με τέτοια post.

Πάνε πλέον πρ*****νε τα α***** μου.

Ανάλογα με το οικονομικό του ο καθένας, και τις απαιτήσεις του, και τις κ***λες του παίρνει αυτό που του κάνει...κλίκ.

Το τι παίρνω/θα παιρνα εγω, είναι δική μου δουλειά, και δεν δίνω εξηγήσεις σε κανέναν.

Δημοσ.
Τη μαλακία σαν άποψη μπορούμε να την ανεχθούμε στην αγνή μορφή της. Όταν όμως σερβίρεται εξευγενισμένη και με υφή καθαρού ξερολισμού τότε συγνώμη αλλά χρειάζεται κράξιμο.

Άτομα που έχουμε αφιερώσει αρκετό χρονο σε τούτο δω το φόρουμ πολύ απλά δε μπορούμε να ανεχθούμε τις φανφάρες του πέππα οι οποίες παραπέμπουν σε παπαριές υπαλλήλων σε αλυσίδες παιχνιδιών "Πάρε το τάδε για να... μαμάς στο unreal" και τα σχετικά.

Μέχρι να μας ανακαλέσει στην τάξη κάποιος υπέυθυνος περίπου σε αυτούς τους τόνους θα κινούμαστε.

Ο τύπος εκτός απο άρρωστος είναι και επικίνδυνος. Σκέψου μόνο τι θα γίνει αν αρχίσει να επηρεάζει πιτσιρικάδες και σε μια εποχή (πχ καλοκαίρι) που αντίλογος δε θα υπάρχει.

Πολλοί πιστεύετε αυτά που λέει για δοκιμές κτλ κτλ κτλ. Δικαιωμά σας. Αλλά δικαίωμα δικό μας' date=' ή μάλλον [b']υποχρεωσή[/b] μας να πληροφορήσουμε τους υπόλοιπους για το ποιον του συγκεκριμένου χρήστη.

Kαι εγώ πιστεύω ότι είσαι άρρωστος, κομπλεξικός ,και μπορώ να ενημερώσω τον κόσμο για το ποιόν σου με link από άλλο forum .

Για να καταλάβουν όλοι με τι έχουν να κάνουν και να προστατεύονται από την "γνώμη" σου όσοι δεν φαντάζονται .

Εφόσον θεωρείς υποχρέωση κάτι τέτοιο, δεν ζητάω την άδεια σου... θα περιμένω λίγο να δω ποια είναι η πολιτική των MOD για link με στοιχεία της απίστευτης συμπεριφοράς μελλών σε άλλα forum , και για το φτηνό κράξιμο ατόμων ώς μέθοδο προστασίας και ενημέρωσης του κόσμου , πριν τα δώσω.

ΥΓ

Ελπίζω να μην χρειαστεί, αφού το insomnia είναι σοβαρό forum, και τέτοια καραγκιοζιλίκια με link από forum που ούτε ξέρουμε τι παίζεται, φαντάζομαι θα απαγορευονται μαχαίρι εδώ.... μου κάνει εντύπωση που πέρασαν 2 μέρες όμως, θα είναι λόγο καλοκαιριού.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως αν κάποιος θέλει το τέλειο pc, πάει και αγοράζει ότι καλύτερο υπάρχει εκείνη την στιγμή.Δεν χρειάζονται topics στο forum.Έλεος δηλαδή.

Η σωστή κίνηση από πλευράς ενός χρήστη είναι να θέσει ενα budget, να ΨΑΞΕΙ, να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ, να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ για το τί συνδιασμό μπορεί να πάρει την συγκριμένη στιγμή και αν έχει 2-3 αμφιβολίες για την επιλογή του η δεν μπορεί να αποφασίσει, κάνει topic...

Φτάνουν πια τα πόστ "το καλύτερο pc." , το "καλύτερο τροφοδοτικο" κ.τ.λ.

Ρε γαμώτο Internet έχετε.

Μην τα θέλετε όλα έτοιμα...

Δημοσ.

Telos den me endiaferei h dhmwsia aidws toy forum' date='giayto einai oi mods ama theloyn....me endiaferei h prostasia toy proswpoy toy KATHE xrhsth apo opoiondhpote eksypno poy dinei asxeta links gia na koroidepsei to proswpo kapoioy......

Na sovareytoyme ligo...[/quote']

Να σε ρωτησω κατι Redboul ?

Πες οτι κανεις δεν διαφωνει με τον Πεππα , οτι ολοι βρισκουν οσα λεει ωραια και καλα και εξαιτιας καποιας λανθασμενης συμβουλης που θα δωσει σε καποιον , αυτος θα την παθει και θα γυαλισει το ματι του .

Θα μυνησει το λοιπον στον Πεππα ''το και το , μη σε πετυχω μπροστα μου γιατι την εβαψες ''

Πιστευεις οτι ολο αυτο το σκηνικο δεν θα μπορουσε και θα επρεπε να ειχε αποφευχθει με την παρεμβαση τριτων που γνωριζουν γεγονοτα αντι να μενουν αμετοχοι ?

Τωρα αν ακομα θες να πεις , αυτα που λες τελοσπαντων , δικαιωμα σου ειναι , αλλα σκεψου αυτη την περιπτωση προστασιας του μεν και του δε χρηστη .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...