Stilewag Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 I motherboard einai SLI. Mexri twra eixa tin VGA sto panw PCI-express slot. Iparxoun logoi (thermokrasias) pou thelw na tin valw sto katw. Tha leitourgisei to PC? Tha exw provlimata? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Νομίζω πως οι VGA σε PCI X μπαίνουν μόνο στο Χ16 slot που έχει το κάθε Mobo και μόνο εκεί. Επειδή τα άλλα slots είναι PCI express X4, δεν θα λειτουργήσει. Οι πιο έμπειροι ας πουν περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 afou einai SLI tha exei 2xPCI X16 opote logika tha douleuei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 afou einai SLI tha exei 2xPCI X16 opote logika tha douleuei. Ακριβώς (την τύχη μου μέσα με το ελάχιστο μήκος κειμένου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 emena sigekrimena i DFi mou mou erixne BSOD an to eixa stin pano...me tin kato 2 mines tora eimai kirile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Νομίζω η μητρική έχει ενα αυτοκόλλητο επάνω στην "2η" pciX slot του SLI. Αν δεν έχει δες το mnnual ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stilewag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 emena sigekrimena i DFi mou mou erixne BSOD an to eixa stin pano...me tin kato 2 mines tora eimai kirile ti einai to BSOD? Νομίζω η μητρική έχει ενα αυτοκόλλητο επάνω στην "2η" pciX slot του SLI. Αν δεν έχει δες το mnnual ! Hmmm.. vasika den me noiazei poia einai #1 h i #2.. apla thelw na valw tin VGA sto allo PCIx slot O kaftos aeras tis VGA paei kat'eftheian panw sto nForce4 chipset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 BSOD = blue screen of death.koinos i mple othones ton XP. tin evales tin karta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.