MariaTs. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Υπό το σύνθημα "Ο Θεός θα σε καλέσει αλλά όχι στο κινητό του", η επισκοπή της Πολιτείας Γκουαναχουάτο στο βορειοδυτικό Μεξικό, ξεκίνησε εκστρατεία κατά της χρήσης κινητών τηλεφώνων μέσα στις εκκλησίες, καθώς η λειτουργία διαταρράσεται και διασπάται η περισυλλογή και η προσευχή από τους ήχους των τηλεφώνων. "Μέσα σε μερικούς ναούς έχουν τοιχοκολληθεί ανακοινώσεις που γράφουν για παράδειγμα: "Ο Θεός θέλει να σου μιλήσει αλλά όχι στο κινητό σου", δήλωσε στο ραδιόφωνο Φορμάτο 21 ο επίσκοπος του Γκουαναχουάτο, Χοσέ ντε Χεσούς Μαρτίνεθ Θεπέδα. Πολλοί πιστοί ενοχλούνται από τα συχνά κουδουνίσματα των κινητών τηλεφώνων, εξήγησε ο κληρικός, προσθέτοντας ότι είναι αναγκαίο να ξεκινήσει αυτή η εκστρατεία "προκειμένου να τηρείται ο σεβασμός στους χώρους λατρείας και να είναι απενεργοποιημένα τα κινητά πριν οι προσκυνητές εισέλθουν στο χώρο του ναού". Πηγές: ΑΠΕ - Γαλλ.Πρακτ. Πολύ καλή η κίνηση απ'τους Μεξικανούς και μακάρι να γίνει και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο! :grin:
deathlok Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δεν έχουν ακούσει για blockers εκεί; mallon den iparxei mia kai theloun na gini kai doros!
haris_ch02019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 ασε ρε μια φορα που ήμουνα στον παπού μου στο νεκροταφείο κάνανε μνημόσυνο σε διπλανό τάφο και χτύπησε το κινήτο του παπά που εψελνε(βέβαι το είχε στο αθόρυβο..)αλλα σταμάτησε μίλησε για μερικά δευτερόλεπτα στο κινητό και συνέχισε σαν να μήν γινόταν τίποτα...!!!αν και σπανια μου έχει τύχει σε εκκλησία να χτυπήσει κινητό αλλουνού..αλλά σε σινεμά είναι πολύ σπαστικό!!!
MariaTs. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Το πιο πρόσφατο παράδειγμα που έχω, ήταν την Μ.Πέμπτη κατά περιφορά του Σταυρού στην εκκλησία και ενώ ο παπάς έψελνε το 'σήμερα κρεμάται επί ξύλου', άρχισαν να χτυπάνε κινητά!!! Ο παπάς σταμάτησε την περιφορά κι εκνευρισμένος απ'τα κουδουνίσματα τα έβαλε με τον επίτροπο που 'κάθε χρόνο ξεχνά να κλείσει τις ασφάλειες'!!!
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Κάπου στο Internet γυροφέρνει μια funny picture που δείχνει μια ταμπέλα έξω από μια εκκλησία και λέει: "Παρακαλούμε απενεργοποιήστε τα κινητά σας, γιατί εμποδίζουν την επικοινωνία με το θεό!" :D:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.