DjChrisT Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Εβαλα τις προαλλες ενα προγραμματακι που σου λεει για την κατασταση των σκληρων σου δισκων.... (HDDlife v2.1.53) Στην δουλεια ο ενας δισκος δειχνει 42 βαθμους Κελσιου.........αλλα στο σπιτι που εχω τρεις σκληρους δισκους ο ενας δειχνει 62-64 βαθμους και οι αλλοι δυο 60 βαθμους Κελσιου..... Ειναι λογικο να ειναι τοσο πολυ...? Ειναι κοντα μεταξυ τους, χωριζονται με ενα κενο 5-8 χιλιοστων μεταξυ τους, και ψυχονται απο ενα απλο ανεμιστηρακι.... Τι πρεπει να κανω (αν μπορω) για να πεσει η θερμοκρασια τους?
Melven Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 an mporeis apomakrine tous metaksi tous i vale kana anemistiraki na fisaei panw tous.64 vathmoi pantos einai poloi. sti teliki anoikse to case na pernei aera.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 ine ligo poli apla tora to kalokeri kai oi thermokrasies einai poli megales.ama thes bale ena anemistiraki kato apo ton kathe disko gia na psixontai o kathenas xorista.
Shineboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Φίλε 65 βαθμοί είναι πάρα πολύ μπορεί να σου βγάλουν πρόβλημα οι δίσκοι εγώ είχα γύρω στους 47-48 χωρίς ψύξη και έβαλα ένα 12άρι ανεμιστήρα και είμαι οκ πήγα στους 35
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 den einai kai trelo to 65 dioti ama exeis px disko se frame xoris fan i ama exeis se exoteriko kouti idika sto exoteriko kouti o diskos pernei fotia.ego to pao simfona me thermokrasia plaketas oxi apo programma.to programma den xero apo pou diabazei.alla genikos kalitera na tin rixei tin megali thermokrasia me fan anamesa stous sklirous.poulane mona kai dipla fan kai kanoun teleia douleia.kai episis kai ena fan mprosta rixnei ligo tin thermokrasia.
DjChrisT Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Λοιπον, οι σκληροι ειναι Seagate SATA 2x160 & 1x200, fan υπαρχει ενα μπροστα για τους 3....αλλα τωρα τους χωρισα ανα 2 (δηλ 1 κενη θεση αναμεσα τους) γιατι εχω 6 θεσεις για σκληρους.... Τωρα πιανουν 56-58 βαθμους Κελσιου...και στην Seagate που ειδα οι λειτουργειες ειναι -40 -> +70.... Δεν ξερω....θα δω τι θα κανω....γιατι και πρωτα ετσι δουλευαν πριν βρω αυτο το προγραμματακι που με αναστατωσε....! Θα περιμενω να περασει και το καλοκαιρι και βλεπω μετα με χαμηλοτερες θερμοκρασιες καιρου.... Ευχομαι μεχρι τοτε να μην παθω κανα πατατρακ και δεν δω ποτε χαμηλες θερμοκρασιες .....lol
a123xxsp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 σίγουρα παίζεις πάντως με την διάρκεια ζωής τους, εγώ στον ένα έχω μόνιμα ένα ανεμιστηράκι και τώρα με 20λεπτά συνεχόμενο filecopy δεν περνάει τους 47, νορμάλ περίπου 35-36, ο άλλος χωρίς ανεμιστήρα νορμάλ 37-39 και όταν δουλεύει κάργα 55+
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 eisai mesa sta oria dioti ise kato apo 70 alla min tous pigeneis sta akra.pigene pare 3 fanakia gia kato apo to skliro.oute 7 euro to ena den kanoun kai tha exeis teleia apotelesmata.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 anemisthrakia pou vriskw? giati endiaferomai kai gw
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 opou kai na pas exoun.thes plasio thes e-shop thes sto hac stin stournara thes stin checkmate stin mesogeion?pantou exoun.mia bolta stournara na kaneis tha breis.mpes kai http://www.checkmate.gr kai des.exo dei mona tis titan pou ine ligo plastiko alla ok kai diplo apo mia alli eteria pou ienai ligo pio akrivo alla me 2 fan kai ligo metaliko.kalitero auto.trelo thoribo den kanoun kai exeis poli normal temperatures.timi kana 10 euro to ena.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.