USERaki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Έκανα φλασάρισμα στο us-9105 για να δουλέψει σε γραμμή isdn και μου έβγαλε κάτι αγγλικά μήπως μπορεί να μου τα μεταφράσει κάποιος για να δω αν έγινε η αλλαγή [the gateway has beeh rebooted lt is recommended to refresh your browser].
billpeppas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Πιθανότατα έγινε το update, μιας και λέει ότι το "gateway" ( πως στο καλό να το μεταφράσω στα Ελληνικά κρατόντας την έννοια του ? ) έκανε επανεκκίνηση, συνιστάται να πατήσετε το refresh στον περιηγητή σας ( τον Internet browser ). άρα ναι, έγινε το flash
USERaki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Πιθανότατα έγινε το update' date=' μιας και λέει ότι το "gateway" ( πως στο καλό να το μεταφράσω στα Ελληνικά κρατόντας την έννοια του ? ) έκανε επανεκκίνηση, συνιστάται να πατήσετε το refresh στον περιηγητή σας ( τον Internet browser ). άρα ναι, έγινε το flash[/quote'] ευχαριστώ πολύ να' σαι καλά
gus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Mallon plaka kaneis fantazomai me tin orthografia!!!
USERaki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Mallon plaka kaneis fantazomai me tin orthografia!!! Συγγνώμη δεν ξέρω πως μου βγήκαν Υ.Γ Το διόρθωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.