Aligator21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Αυτό το topic ίσως θεωρηθεί διαφήμιση, εαν ναι, τότε ζητώ συγνώμη και ας κάνουν οι moderators ό,τι νομίζουν Και η ερώτησή μου προς όλους τους Gamers είναι : Πώς θα σας φαινότανε η δημιουργία ενός Community με σκοπό τα Online Games και όχι μόνο;; Εδώ και λίγους μήνες είμαι webmaster σε μια προσπάθεια ανάπτυξης ενός forum για τα Online Games. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες υπήρχε μόνο ένα forum και τίποτα παραπάνω. Εδώ και 2 εβδομάδες όμως έχει στηθεί ένα site με σκοπό να αναπτυχθεί ένα Online Games Community. Τα 2 κομμάτια αυτά είναι ανεξάρτητα αλλά το ενα συμπληρώνει το άλλο. Τι εννοώ; Οτι δυστυχώς τα User Registrations ενός μέλους είναι ξεχωριστά στο Site με το Forum. Αυτή την στιγμή δεν θέλω να προωθήσω το forum, αλλά το Site και θα εξηγήσω το γιατί (οχι οτι και το forum δεν θέλω να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει). Μέχρι στιγμής ο χρήστης που θα πάει να κάνει μια νέα εγγραφή στο Site, έχει την επιλογή να συμπληρώσει πολλά πεδία που αφορούν διάφορα παιχνίδια. Ένα παράδειγμα : Lineage 2 L2 NickName : _________ L2 Server : _______ L2 Clan : ________ L2 Race : ________ L2 Proffession : _________ Και πως μπορεί να φανεί χρήσιμο αυτό το Game Community;; Εφόσον καποιος εγγραφεί και συμπληρώσει το Profile του (τα πεδία δεν είναι υποχρεωτικά, ότι θέλει συμπληρώνει), έχει δυνατότητα να κάνει κάποιες αναζητήσεις (στην παρούσα φάση υπάρχουν 56 κριτήρια) μελών, σύμφωνα με αυτό που ψάχνει. Δηλαδή, μπορεί κάλλιστα ένας χρήστης να αναζήτησει ποιοι παίζουν Lineage 2 στον server του BnB ή του Noobwars, ή ποιοι είναι Race Dark Elf κλπ κλπ Τα κριτήρια αυτά συνεχώς αυξάνονται καθώς και οι επιλογές στο Profile του κάθε χρήστη. Αυτή την στιγμή στο Profile του χρήστη υπάρχουν τα εξής παιχνίδια για να συμπληρώσει : 1) Lineage II 2) WoW 3) GunBound 4) GuildWars 5) MU Online 6) Americas Army 7) Knight Online 8 ) Matrix Online 9) Counter Strike 10) Call Of Duty 11) Doom 3 12) Battlefield 2 Εννοείτε πως οποιαδήποτε ζήτηση μπορεί να προστεθεί όχι μόνο στο Profile, αλλά και στις αναζητήσεις. Δυστυχώς στην προσπάθεια αυτή είμαι μόνος μου και ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση Ελπίζω επίσης να μην θεωρηθεί το παρών topic ως διαφήμιση ή spam. Από το site το οποίο διαχειρίζομαι δεν έχω κανένα απολύτως έσοδο και ούτε θέλω να έχω. Είναι κάτι που μου αρέσει και θα ήθελα να πετύχει. Ελπίζω να μην σας κούρασα :) Φιλικά Γιάννης http://www.online-games.gr
billpeppas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Γιάννη, υπάρχουν ήδη άλλα 2 αντίστοιχα site ( με το 1 [ noobwars ] να μην είναι τόσο επικεντρωμένο γενικώς , ενώ το 2ο να είναι εντελώς γενικό ως πρός το online gaming + game reviews....το οποίο είναι το GOGnet στο οποίο είμαι εγω ) Αν θες στείλε μου ένα pm, έχω μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Φιλικά, Bill Peppas
Aligator21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Καταρχάς έχεις ΡΜ Και τα 2 sites αυτά τα γνωρίζω αλλά κανένα από αυτά δεν έχει την δυνατότητα αναζήτηση μελών σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια. Για εμένα θα ήταν πάρααα πολύ πρακτικό, με ένα απλό click να δώ ποιοι παίζουν Counter Strike και σε ποιον server και φυσικά να έχω την δυνατότητα εποικοινωνίας μαζί του. Δυστηχώς όμως ζούμε στην Ελλάδα και για να πετύχει κάτι τέτιο θέλει πολύ καλή οργάνωση και φυσικά τεράστιο support Πάντως είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε και για οτιδήποτε και οι ιδέες όλων σας είναι για εμένα πολύτιμες. Bill περιμένω ;)
whitehorse23 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις μπορεις να το εξηγήσεις πιο απλά?
Aligator21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Με λίγα και απλά λόγια. Μόλις κάποιος κάνει Register έχει στην διάθεσή του, μέσα από το Profile του, να συμπληρώσει διάφορα στοιχεία στα αγαπημένα του παιχνίδια. Πχ, τι nickname έχει, ποιο είναι το όνομα της clan του, σε ποιον server παίζει, ποιο είναι το αγαπημένο του όπλο και ένα σωρό άλλα. Όλα αυτά ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι. Συμπληρώνει μόνο τα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν/παίζει και είναι έτοιμος. Από εκεί και πέρα έχει δυνατότητα να κάνει μια αναζήτηση σύμφωνα με ότι κριτήριο θέλει αυτός. Παράδειγμα Πες οτι εσύ παίζεις Lineage II. Με ένα click μπορείς να βρείς ποιοι άλλοι (από τους εγγεγραμένους χρήστες του site) παίζουν σε έναν συγκεκριμένο server, ή ποιοι είναι μια συγκεκριμένη φυλή και πολλά άλλα.
cassidy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Είχαμε κι εμείς ένα site για Call of Duty. Eίχαμε χρησιμοποιήσει το nukeladder (εμπορικό πακέτο, κάθεται πάνω σε phpnuke). Αυτό έδινε τη δυνατότητα σε clans να εγγράφονται ενώ με ένα κλικ μπορείς να δεις τα μέλη τους και πληροφορίες γι' αυτά. Το κυριότερο απ'όλα είναι το σύστημα των cups, ladders, challenges κτλ. Ακόμα υπάρχει κι ένα module για phpnuke, το οποίο λειτουργεί σαν server browser. Δηλαδή σου επιτρέπει να δεις ποιοι παίζουν και σε ποιους servers. Δυστυχώς δεν ξέρω αν το module αυτό δούλευε μόνο για παιχνίδια βασισμένα σε quake III ή όχι. ΥΓ: υπάρχει και το http://www.greekclans.com που ασχολείται με medal of honor.
Aligator21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Φαντάσου αυτό που λες cassidy σε πολλά games Ήδη υπάρχει status για μερικούς Server και θα προστεθούν και άλλοι Games Servers. (απλά δεν προλαβαίνω επειδή είμαι μόνος στην προσπάθεια αυτή )
whitehorse23 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τίποτα ?????????????????????????????
whitehorse23 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 εγώ πήγα και έκανα REJISTER στο παραπάνω site το παιχνίδι the matrix on line μπορώ να το κατεβάσω από κει και πρέπει να πληρώσω για να παίξω???????????????;;;;;;;;;;;;;;;;;΄ή είναι free
Aligator21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 whitehorse23, ξαναδιάβασε σε παρακαλώ το αρχικό μου post και ελπίζω να καταλάβεις.
Aligator21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Προστέθηκαν εχθές και σήμερα, μερικά ακόμα games και αρκετά κριτήρια αναζήτησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.