Προς το περιεχόμενο

Γίνεται να στέλνεις και να παιρνεις fax όταν έχεις dsl??

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι έχω μια dsl σύνδεση 384.Τα windows έχουν μέσα την επιλογή για fax services.όταν πάω να σετάρω το fax μου λέει ότι πρέπει νά εχω fax-modem για να σεταριστεί.Αν βάλω ένα modem πάνω για να υπάρχει απλα μπορώ να στέλνω και να παίρνω fax.???/

Η μήπως υπάρχει κάποια πατέντα στην dsl για να μπορώ να παίρνω και να στέλνω fax??

Δημοσ.

Θα πρέπει να βάλεις ένα αναλογικό modem(px 56k) και να συνδεσεις επάνω την γραμμή του τηλεφώνου. Μετά μέσα από την εφαρμογή θα ορίσεις αυτό το modem(ή θα το αναγνωρίσει αυτόματα) και έτσι θα μπορείς να στέλνεις.

Βέβαια εννοείται ότι όσο στέλνεις φαξ, δεν θα μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο.

Φιλικά

Υ.Γ. Και μην κάνεις διπλά threads

Δημοσ.

Ναι αλλά η γραμμή από τον οτε πάει κατευθείαν στο Splitter .Λες να βάλω διακλαδωτήρα πρίν το splitter και από εκεί να χωρίζω την γραμμή.Έχω όμως adsl over isdn .Γινεται τίποτα με τo netmod του οτέ?Λειτουργεί ως fax modem ??

Δημοσ.

Fax mporeis na steileis xrisimopoiontas opiadipote gramh eite einai dsl , eite isdn , eite aplh psifiakh....

arkei na exeis ena fax/modem ston ypologisth soy.

To netmode den ypostirizei fax

opws kai ta adsl ta modemakia.

to fax/modem to sindeeis panta meta ton spliter kai sthn periptwsh ti dikia soy poy exeis kai isdn , panw se mia apo tis 2 eisodoys toy netmod poy bgazei gia na sindeseis tilephono.

Δημοσ.

Όχι, μπορείς να πάρεις γραμμή από το Netmod(αν και καλό θα είναι να απαντήσει κάποιος με ISDN). Δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω.

Φιλικά

Δημοσ.

den 8a exeis provlima sigoura....exw isdn kai to kserw....mia sigouri lusi einai me ena fax modem kai ena programma.apo ekei kai pera exw tin entupwsi pws apo to site tis intracom sou edinan programma gia na mporeis na kaneis to netmod kai fax...alla den eimai sigouro giati me ti dsl to exw paratisei to 8ema.koita to mia den xaneis....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...