Chilli Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 maresei afto to kouti !me mia mikrh allagh trofodotikou axizei ??? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=75113&Merchant_Id=1&sts_cid=3 h na paw se afto : http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=171474&Merchant_Id=1&sts_cid=3
dreaming123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Eγω θα σου πρότεινα το πρώτο για να έχεις καλή ψύξη εφόσον όπως λες αλλάξεις τροφοδοτικό...
gokal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Το πρώτο κουτί το έχει ένας φίλος και επειδή του εγκατέστησα τα πάντα μπορώ να σου πω ότι είναι καλό, άπειρος χώρος να βάλεις μέσα ότι θες αλλά τεράστιο και πολύ βαρύ. Χωρίς να είμαι ειδικός στα κουτιά νομίζω ότι με αυτά τα λεφτά βρίσκεις κ καλύτερο.
Chilli Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 vasika eshop kai plaisio de vrhka kapoio allo na mou aresei pio polu kai epishs!to thema einai oti de xerw ti trofodotiko tha xreiastw...amd 3500+ tha valw kai geforce 6600GT pci-exp kai motherboard den exw apofasisei!tha mou ftasoun 400W ??pos tha xerw ti trofodotiko xreiazomai ?
kavaliotis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Για φτηνη λυση ειναι καλη η 1η προταση (94 ευρω αν θυμαμαι καλα μαζι με τροφοδοτικο). Απο εκει και περα περνα απο καποιο Multirama και δες και εκει μερικα κουτια και ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξεις γνωμη για το τι θεωρεις ομορφο κουτι! Βεβαια το ομορφο κοστιζει, οποτε να εισαι προετοιμασμενος! Προσωπικα εδωσα 300+ ευρω σε κουτι+τροφοδοτικο (εχω κανει review, δες στο review section για Thermaltake Armor κουτι + OCZ τροφοδοτικο). Τα ιδια τωρα κοστιζουν κοντα 250 ευρω και πραγματικα αξιζουν. Αν σε παιρνουν τα λεφτα, χτυπα το. Ειναι και BTX-ready. Αν τα λεφτα ειναι το πρωτευων, το 1ο κουτι που λες το εχω σε 2ο PC και ειναι αρκετα καλο για value μηχανημα, το τροφοδοτικο του ειναι μια χαρα ως εχει σε ΧΡ2400+ που εχω στο 2ο PC. Για τροφοδοτικο πιστευω οτι τα 400 Watts σε καλυπτουν εκτος και αν μιλαμε για κατι extreme (peltiers, SLI με extreme overclock, dual core κτλ). Το OCZ Modstream 450 Watts που εχω εγω (107 ευρω) εκτος απο αθορυβο, ειναι και πανεμορφο και πολυ σταθερο και ειναι πολυ καλη αγορα για high-end συστηματα.
Chilli Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 xmm vasika den eimai diatethimenos na dwsw gia kouti kai trofodotiko panw apo 150 euro..!opote mallon sthn 1h lush tha paw!exei panw 360W tha mou ftasei h tha prepei na parw allo ? den thelw na kanw oute overclocking oute kati extreme..tha exw amd 3200+ gforce6600GT kai mhtrikh gigabyte h dfi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.