papatrexas! Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι ειμαι λιγο ασχετος! Εχω προβλημα με τον browser μου.Οποτε τον ανοιγω,πεταγεται ενα παραθυρακι οπου με παραπεμπει ειτε σε site με καζινο ειτε σε site με ''κοριτσια'', το οποιο αν κανω κλικ στο τελευταιο θα με παραπεμπψει σε πιο ροζ καταστασεις!Που και που μου πεταει και ενα παραθυρακι που μου ζηταει να κανω registry cleaner.Παρολο που εχω Zone Alarm,spybot search & destroy,Microsoft Antispyware δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα.Μου κανει τα ιδια και τα ιδια!Εχω απελπιστει!Αναγκαστικα χρησιμοποιηω τον Mozilla.Οχι οτι εχω παραπονο,αλλα με βολευε πιο πολυ ο IE.Aναμενω την πολυτιμη βοηθεια σας!Ευχαριστω εκ των προτερων!
papatrexas! Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Το εχω δοκιμασει και αυτο.Δεν θελω να το παω σε plaisio η' Multirama,γιατι θα μου παρουν ενα σωρο λεφτα και να μου κανουν δουλεια.
crach13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 peta ton I.E.Vale mozilla.Sinithia einai.Tha kanis ti doulia sou xoris provlimata ka meta tha goustaris!!!
vageco Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 exeis katevasei kana sp gia ton IE? ennow meta to sp2 an ta exeis valei ta patch...
panagiotispsomiadis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Απεγκατέστησε τον Ι.Ε. και μετα ξαναεγκατέστησέ τον.και βαλε και το Ad-Awere πιστευω θα βοηθήσει.
papatrexas! Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Οχι δεν εχω βαλει SP2.Λετε να γινει δουλεια ετσι;Ευχαριστω panagiotispsomiadis για την συμβουλη.Θα την εχω υποψην μου αν δεν γινει κατι και με το SP2.Thanks guys!
madsc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Εμ χωρίς updates να κλείσουν οι τρύπες πώς θα γίνει δουλειά; Αφού κατεβάσεις τα update για το os σου κατέβασε ένα Spybot Search & Destroy κάντο full update - Immunize για αρχή κ μετά Search & Destroy. Αν δεν γίνει δουλειά έτσι μετά περνάμε σε πιο δυνατά μέσα. /sc
papatrexas! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Πω πω ξεφτυλα θα γινω τωρα....Τι ειναι το os;
FarCry Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 operating system sta ellinika leitourgiko sistima blepe px windows, linux, unix, mac os, novell, os/2 klp
papatrexas! Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Ξεφτυλα Νο2:Και απο που θα κατεβασω ρε παιδια τα updates για το operating system;
DIMERR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Bale norton internet security.Egw otan eixa ayto to provlima pou petagontan asxeta parathira lithike me to norton.
FarCry Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 gia ta windows iparxei to poli gnosto windows update. den iparxei problima an to exeis peiratiko. de se pianoun. episis gia to SP2 to dinei i microsoft dorean. to kaneis paraggelia. etsi to pira ego mesa se 15 meres itan spiti mou. siga mi katebazo 450mb. free kai ta metaforika pliromena apo ti microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.