Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με I.E

papatrexas!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι ειμαι λιγο ασχετος!

Εχω προβλημα με τον browser μου.Οποτε τον ανοιγω,πεταγεται ενα παραθυρακι οπου με παραπεμπει ειτε σε site με καζινο ειτε σε site με ''κοριτσια'', το οποιο αν κανω κλικ στο τελευταιο θα με παραπεμπψει σε πιο ροζ καταστασεις!Που και που μου πεταει και ενα παραθυρακι που μου ζηταει να κανω registry cleaner.Παρολο που εχω Zone Alarm,spybot search & destroy,Microsoft Antispyware δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα.Μου κανει τα ιδια και τα ιδια!Εχω απελπιστει!Αναγκαστικα χρησιμοποιηω τον Mozilla.Οχι οτι εχω παραπονο,αλλα με βολευε πιο πολυ ο IE.Aναμενω την πολυτιμη βοηθεια σας!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει και αυτο.Δεν θελω να το παω σε plaisio η' Multirama,γιατι θα μου παρουν ενα σωρο λεφτα και να μου κανουν δουλεια.

Δημοσ.

Οχι δεν εχω βαλει SP2.Λετε να γινει δουλεια ετσι;Ευχαριστω panagiotispsomiadis για την συμβουλη.Θα την εχω υποψην μου αν δεν γινει κατι και με το SP2.Thanks guys!

Δημοσ.

Εμ χωρίς updates να κλείσουν οι τρύπες πώς θα γίνει δουλειά;

Αφού κατεβάσεις τα update για το os σου κατέβασε ένα Spybot Search & Destroy κάντο full update - Immunize για αρχή κ μετά Search & Destroy.

Αν δεν γίνει δουλειά έτσι μετά περνάμε σε πιο δυνατά μέσα. ;)

/sc

Δημοσ.

gia ta windows iparxei to poli gnosto windows update. den iparxei problima an to exeis peiratiko. de se pianoun. episis gia to SP2 to dinei i microsoft dorean. to kaneis paraggelia. etsi to pira ego mesa se 15 meres itan spiti mou. siga mi katebazo 450mb. free kai ta metaforika pliromena apo ti microsoft

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...