Προς το περιεχόμενο

Επιλογη modem σε win me

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και δεν τα καλοθυμαμαι πια και ενας φιλος θα με παρει τηλεφωνο πως να επιλεγξει ενα απο το δυο modem που εχει το pc του για να μου θυμισει καποιος τα βηματα για επιλογη του modem για συνδεση στο internet....Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Για να δημιουργήσετε ένα νέο εικονίδιο σύνδεσης, επιλέξτε Ο Υπολογιστής μου (My Computer) και Πίνακας Ελέγχου (Control Panel).

image001.gif

Στη συνέχεια επιλέξτε Δίκτυο μέσω τηλεφώνου (Dial-up Networking).

image003.gif

Κάνετε διπλό κλικ στο Δημιουργία νέας σύνδεσης (Make New Connection).

image004.gif

α σας ζητηθεί να δώσετε μια ονομασία για τη σύνδεση την οποία δημιουργείτε. Ονομάστε τη XXX και εδω επιλέγεις και το modem κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο (Next).

image005.gif

Δημοσ.
Για να δημιουργήσετε ένα νέο εικονίδιο σύνδεσης' date=' επιλέξτε Ο Υπολογιστής μου (My Computer) και Πίνακας Ελέγχου (Control Panel).

[img']http://www.forthnet.gr/media/DialupSupportImages/Rythmiseis-MODEM/WINDOWS/WINDOWSME/DhmioyrgiaNeasSyndeshs/image001.gif[/img]

Στη συνέχεια επιλέξτε Δίκτυο μέσω τηλεφώνου (Dial-up Networking).

image003.gif

Κάνετε διπλό κλικ στο Δημιουργία νέας σύνδεσης (Make New Connection).

image004.gif

α σας ζητηθεί να δώσετε μια ονομασία για τη σύνδεση την οποία δημιουργείτε. Ονομάστε τη XXX και εδω επιλέγεις και το modem κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο (Next).

image005.gif

Ευχαριστω πολυ !!!!!!Τωρα που το ειδα...το θυμηθηκα!!!! Και απο το υπαρχον εικονδιο μπορει να πατησει configure και να επιλεγξει οποιο modem θελει νομιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...