Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μια και δεν τα καλοθυμαμαι πια και ενας φιλος θα με παρει τηλεφωνο πως να επιλεγξει ενα απο το δυο modem που εχει το pc του για να μου θυμισει καποιος τα βηματα για επιλογη του modem για συνδεση στο internet....Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:
chfilis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Για να δημιουργήσετε ένα νέο εικονίδιο σύνδεσης, επιλέξτε Ο Υπολογιστής μου (My Computer) και Πίνακας Ελέγχου (Control Panel). Στη συνέχεια επιλέξτε Δίκτυο μέσω τηλεφώνου (Dial-up Networking). Κάνετε διπλό κλικ στο Δημιουργία νέας σύνδεσης (Make New Connection). α σας ζητηθεί να δώσετε μια ονομασία για τη σύνδεση την οποία δημιουργείτε. Ονομάστε τη XXX και εδω επιλέγεις και το modem κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο (Next).
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Για να δημιουργήσετε ένα νέο εικονίδιο σύνδεσης' date=' επιλέξτε Ο Υπολογιστής μου (My Computer) και Πίνακας Ελέγχου (Control Panel).[img']http://www.forthnet.gr/media/DialupSupportImages/Rythmiseis-MODEM/WINDOWS/WINDOWSME/DhmioyrgiaNeasSyndeshs/image001.gif[/img] Στη συνέχεια επιλέξτε Δίκτυο μέσω τηλεφώνου (Dial-up Networking). Κάνετε διπλό κλικ στο Δημιουργία νέας σύνδεσης (Make New Connection). α σας ζητηθεί να δώσετε μια ονομασία για τη σύνδεση την οποία δημιουργείτε. Ονομάστε τη XXX και εδω επιλέγεις και το modem κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο (Next). Ευχαριστω πολυ !!!!!!Τωρα που το ειδα...το θυμηθηκα!!!! Και απο το υπαρχον εικονδιο μπορει να πατησει configure και να επιλεγξει οποιο modem θελει νομιζω.
deathlok Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 oxi to configure to patas gia alles rithmisis modem dialegeis apo to drop down menu.(ekei pou leei to modem)
chfilis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 akrivws.gia oti allo xreiasteis ksereis ton tropo...apla postare
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 akrivws.gia oti allo xreiasteis ksereis ton tropo...apla postare :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.