Προς το περιεχόμενο

Κανένας καλός Sat-Internet provider?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

To 640kbps einai gia sygkekrimenes wres.Oles tis alles einai 150kbps.Giayto lew kai gia tis 2 taxythtes.Alla den xerw pws kai ti.Epiasa ston server tou lord of the rings me dap 30kb/s pou epeftan oso pernouse h wra gia na katevasw to trailer ,me 640kbps ypotithetai.Einai ayto to up to 640kbps dhladh mporei kai poly ligotero... Den xerw...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

na sou pw den exi limit i opensky etsi?den 8a me xaluse enas minas na dokimaso an paizei k me socks.

giati apoti katalaba i netsystem den exi gazi...

iparxi kapio poo na exi opensky?exi dokimasi?tipota taxitites ktl?

mou fenete pote den 8a broume mia kali eteria ;(

tipota nea gia adsl?

akomi kati.me ena lnb boro na kano download etsi?

to ena lnb ine gia net k to alo gia tv?

ali8ia auto to live demo stin selida douleui?8elw na to dokimaso...

<small>[ 16-10-2002, 01:36: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: tasoss ]</small>

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by tasoss:

<strong>na sou pw den exi limit i opensky etsi?den 8a me xaluse enas minas na dokimaso an paizei k me socks.

giati apoti katalaba i netsystem den exi gazi...

iparxi kapio poo na exi opensky?exi dokimasi?tipota taxitites ktl?

mou fenete pote den 8a broume mia kali eteria ;(

tipota nea gia adsl?

akomi kati.me ena lnb boro na kano download etsi?

to ena lnb ine gia net k to alo gia tv?

ali8ia auto to live demo stin selida douleui?8elw na to dokimaso...</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Gia na kaneis ayto pou les thes dyo LNB (me diseqc) kai dyo doryforikous apokodikopoihtes...h ena LNB me diplh eksodo kai dyo doryforikous apokwdikopoihtes...

H Netsystem paizei me kazaa (dyo treis fores epiasa 18Kb/s alla genikotera katebazw me 3 h 5Kb/s kai pistevw oti ftaiei o server pou katebazw (oloi me T1 kai T3 einai syndedemenoi???) kai oxi h NetSystem).Fysika kai h Opensky ean einai etsi opws leei (proxy me socks) einai arketa deleastiko...perimenw na akousw apo kapoion pou to exei dokimasei!

Re paidia giati emena me kazaa pianei 1 me 2 kb/s.Ftaiei o server? Giati kai sto winmx otan katevazw apo dsl pali to idio pianei.Pantws hmoun adikos me thn netsystem.Katafera na piasw ws kai 40kb/s me dap enw gyrw sta 20 me 30 kb/s einai h mesh taxythta apo grhgorous servers.Lew na tous steilw email gia to ti mporw na kanw me ta p2p.Tespa mallon tha synexisw me netsystem an kai h eon kati leei gia nees protaseis.Tha doume....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...