Y1annis73 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα, Μόλις σήμερα πήρα την Asus GeForce N6600 με 256ΜΒ RAM (Battlefield 2 γαρ!!!), αλλά εκεί που την έβαλα μια χαρά και ανοίγω τον υπολογιστή, δεν έκανε καθόλου boot. Η Mobo που έχω είναι η Chaintech 9PJL και έχει το CBOX το οποίο μου παρουσίαζε σφάλμα με αριθμό 26 ή 2b. Δεν έδινε καθόλου beep το Bios. Η κάρτα έχει και molex για έξτρα παροχή ρεύματος που το είχα συνδέσει. Την δοκίμασα 3 φορές με εξαγωγή και επανατοποθέτηση της κάρτας, αλλά χωρίς ουσιαστική βελτίωση. Τώρα ξαναέβαλα την 5700. Καμία ιδέα κανείς??? Pls Help. Την κάρτα την πήρα από το Πλαίσιο της Κηφισιάς, μπορώ να την αλλάξω σε άλλο Πλάισιο? Έχει κανείς εμπειρία? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Είχα και εγω πέρισσι το καλοκαίρι αντίστοιχο πρόβλημα με την 9800pro & ενα chaintech mobo αν δεν κάνω λάθος... Απλά δεν έπαιζε.. Έβαλα άλλο mobo και έπαιξε κανονικά. Δεν κάθησα να ασχοληθώ, γιατί ένας φίλος το πούλαγε, οπότε το δοκίμασα, έπαιξε και το αγόρασα επιτόπου, ήθελα να παίξω Doom3........ Δε νομίζω ότι φταίει η κάρτα, αλλά μηπως μπορείς να την βάλεις σε άλλο pc να δούμε? εμένα η 9800 έπαιζε κανονικά όπως αποδείκτικε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Y1annis73 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Τελικά την πήγα στο Πλαίσιο και είχε πρόβλημα η κάρτα (δεν έδινε σήμα). Μου έδωσαν καινούργια. Thanks για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.