BossDoc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Λοιπόν ετοιμαστείτε παίρνω φόρα: Μπλε οθόνες IRQ_no LESS OR EQUAL nt4.dll problem NTFS PTFN LIST CORRUPT MEMORY MANAGEMENT BAD POOL CALLER και κάτι άλλες που δεν θυμάμαι Έχω κοιτάξει memory με memtest86 Έχω δει με IRQ κάρτα τηλεόρασης PINACCLE PCTV PRO και δορυφορικής κάρτας TECHNISAT και είναι στο ίδιο IRQ με SATA (IRQ 17) (έχω απενεργοποιήσει εντελώς τα παραπάνω αλλά πάλι τα ίδια) Στο taskbar δεν βγάζει τα προγράμματα που ανοίγουν Προγράμματα καμία φορά κλείνουν μόνα τους Ορισμένα μερικές φορές δεν ανοίγουν και μετά ανοίγουν χωρίς πρόβλημα σαν να μην τρέχει τίποτα. Αρχεία μερικές φορές δεν μπορώ να τα ανοίξω. ’Έχει σβήσει και μερικά Έκανα format σε άλλο δίσκο ,έβαλα windows και εκεί αλλά πάλι τα ίδια Έχω αλλάξει ΟΛΟΥΣ τους DRIVERS με παλαιοτέρους και πιο νέους μήπως βρω τι φταίει Έχω κάνει virus scan με PANDA και TRENT MICRO μέσω internet και με το ANTIVIR που έχω εγκατεστημένο (http://www.free-av.com) και δεν βρίσκω τίποτα!!! Έχω ψάξει στο internet και άλλοι λένε μνήμη άλλοι λένε software problem άλλοι drivers άλλοι hardware Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι μετά από τόσο καιρό που το παλεύω αλλά σίγουρα δέχομαι κάθε λογής προτάσεις (Το σπάσιμο και το πούλημα τα ξεχνάμε) Τι λέτε να το βάλω στο GUINESS γκαντεμιάς; ΣΥΝΘΕΣΗ PC KOYTI ME TROFODOTIKO 400W MSI K8- NEO2FSR ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ AMD 3200 64BIT 1GB MEMORY ME 2 MODULES POINT OF VIEW 6800GT 256 HD SEAGATE 200GB SATA HD SEAGATE 160GB SATA (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΒΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ) HD MAXTOR 80GB DVD ROM SAMSUNG DVDRW NEC 3520 (ΕΙΧΑ 3500 ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ) PINNACLE PCTVPRO TECHNISAT SAT PCI NETROPA KEYBOARD MIROSOFT INTELIMOUSE
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 1) trofodotiko, mhpws einai mapa? mallon nai ap'oti ipopsiazomai... 2) Ti ekdosh twn win? mhpws einai psilo-mapa ki auth pou exeis? gia dwse ki alles plhrofories k pes k kana istoriko.. poso kairo to exeis px, douleue kanonika, to kane ksafnika klp klp... 3) Dokimase na mh valeis katholou th doryforikh karta sto kouti, na deis ti paizei. K isws k ton sklhro ton opoio les pws..esvhse monos tou???... ps. Diorthwse ligo k to "οπιος" mh nomisoun oti diakineis tpt... :grin: "όποιος" einai to swsto
NaGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 μία λέξη RAM το memtest δεν είναι πανάκεια αν βγάλει λάθος τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα με ραμ, αν δεν βγάλει όμως δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει κιόλας δοκίμασε με ένα module ram ή με χαμηλότερη συχνότητα για την μνήμη απο bios
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 ego tha elega na dokimazis ena pros ena ta hardware komatia kai kirios mnhmh,trofodotiko,disko, se ena allo mhxanima pou douleyei sosta. Etsi tha aporipsis eykola kapoia komatia san kala i elatomatika giati me anafora se tosa sfalmata den tha breis akrh.
Digital-Entity Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Akou ti tha kaneis. Bgale ti mia mnimi kai dokimase. Ean bgalei bsod bgale tin kai dokimase me tin alli. Ean eksakolouthei pare mia danikia pou na doulevei sosta kai ksanadokimazeis. Efoson einai dynaton mporeis na deis ean to provlima einai apo mnimi kanontas install ta windows xp se ena disko. Ean sou emfanisei ena error pou na leei oti den mporei na diavasei ena arxeio tote einai mnimi. Allazeis kai dokimazeis. Auto to eixa pathei se ena pc pou eixa me athlon XP kai den eixa vrei lysi gia ena mina peripou. Einai enas braxnas pou prepei na elekseis.
billpeppas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Γιώργο, πάρε τα και ανέβασέ τα εδώ Αθήνα το καλοκαιράκι και θα τα ταχτοποιήσουμε Καφές & games για review κερασμένα εννοείται
argi58 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Kane akrivws oti leei o Digital-Entity. Egw allaxa th mnhmh me Kingston kai hsyxasa...
Highlander Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Να κάνω μία απλή ερώτηση ; Έκανες format, πριν εγκαταστήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα ή drivers, στο έκανε ; Επίσης θέλω να πιστεύω ότι λειτουργικό έχεις WinXP ;
nick_gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 έχεις εγκατεστημένο το Bitcomet? το Netlimiter?
gio@ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Φίλε δεν ξερω σίγουρα αλλα εμενα μου το έκανε επειδη ειχα αλλαξει απο τα βιος τις συχνοτητες τις ραμ ονοματι Kingston.μαλλον θα πηρα μαπα κομμάτι....Παντως με ενα default στα βιος πιστεύω να μην εχεις πια το προβλημα πια γιατι εγω να φανταστεις ειχα κολλησει 1 μηνα... κ δεν μπορουσα ουτε windows να βαλω μου κολλαγε στην εγκατασταση..
BossDoc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 ekana format pali kai exo allaksei thesh stis pci kartes ebgala off thn pinaccle pctv kai edo kai 2 meres tipora Nomizo oti otan zestathei ligo to mhxanhma moy ebgaze tis ble othones. Tha deiksei.einai 2 mera synexomenh anoiktos kai akoma tipota.ADSL sto full power Pantos trofodotiko den einai.allaksa kai ebala apo 350- 550!!(kaloy kakoy)
Cue Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δεν είναι τόσο τα Watt όσο η ποιότητα (μάρκα) του τροφοδοτικού.
pW Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 symfono apolyta 350 watt gia dyo diskous kai dyo cd einai mia xara i poiotita paizei rolo kai fysika mallon eixes provlima psiksis epeksergasti
kostassid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 εκτος ολων αυτων δοκιμασε να βελεις τις pci κερτες με διαφορετικη σειρα,οσες παραγουν μαγνητισμο πχ καρτα ηχου να ειναι πιο χαμηλα, αν εχεις 2 η 3 βαλτες με μεγαλα κενα αλλα να εχουν μεγαλη αποσταση απο την καρτα γραφικων. τελος δοκιμασε να αλλαξεις και τα καλωδια ΑΤΑ και SERIAL των ΗDD και των DVD CD που εχεις αλλιως νομιζω λαθος μητρικη με προβλημα
geovard Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Kάποιος κύριος εδώ λέει ότι αν το memtest βγάλει σφάλμα τότε υπάρχει πρόβλημα με μνήμες.Άν δεν βγάλει(τού ξέφυγε!!) δεν σημαίνει λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.Πολύ ωραία αξιοπιστία προγράμματος!.Αφήστε ρε την καραμέλα για το 'απόλυτο' memtest γιατί εγώ ξέρω τι ταλαιπωρία πέρασα νομίζοντας ότι έχουν πρόβλημα οι μνήμες μου με το κωλοπρόγραμμα ενώ είναι μια χαρά.Γιά να γίνω συγκεκριμένος,όταν δοκίμαζα ένα-ένα τα modules κανένα πρόβλημα.Όταν δοκίμαζα και τα δύο μαζί είτε σε single είτε σε dual mode πάρε να δεις σφάλματα.Εν τω μεταξύ δεν είχα λόγο να τεστάρω τις μνήμες.Ο υπολογιστής τρέχει σφαίρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.