Προς το περιεχόμενο

Είμαι απελπισμένος.... help me plz....

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι υποχρεωμένος.

Στο pc μου φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση

αρχείων video (wmv, divx,) σε αρχεία mpg (mpeg2, δηλαδή αρχεία DVD)

Με όσα προγράμματα δοκίμασα (NeroVision, Sony DVD Architect, WinAVI)

με το που αρχίζει η μετατροπή αρχείων κολλάνε, και στο error report

φαίνεται να φταίει κάποιο αρχείο **mpg**κατι με διαφορετικό όνομα για κάθε εφαρμογή, αλλά πάντα σχετικό με mpg.

πώς θα γίνει να καταφέρω να φτιάξω το ρημάδι το DVD που θέλω;;;

Στην αρχή νόμιζα φταίει το NeroVision, αλλά μετά κατάλαβα οτι είναι γενικό το κακό.

ΑΑΑ!!!! Έκανα και format, και πάλι τα ίδια!!!! (τα θαυμαστικά είναι εντελώς, μα εντελώς ειρωνικά)

Δημοσ.

Epidi den katalaba kala poy akrivws einai to problima,an einai sthn anaparagogi dvd apo to dvd rom soy,mporei na ftaiei kai h syskeyh kai na mhn diavazei swsta me apotelesma na petaei error sthn anagnwsi.

Δημοσ.

Όχι, όχι, προσπαθώ να φτιάξω ένα DVD με μενού, απο διάφορα videos, και το πρόβλημα εμφανίζεται sto rendering πιθανώς του εκάστοτε video, κατά τη μετατροπή του σε mpeg2.

Συγκεκριμένα το Sony DVD Architect βγάζει το εξής error:

AppName: dvdarch20.exe AppVer: 2.0.0.130 ModName: mpgvout.004

ModVer: 1.3.26.0 Offset: 0000eca5

Δημοσ.

to periergo einai oti otan eixa kanei to overclocking ta eixa kanei ta tests. twra vgike to provlima?

i mnimi einai PC3200 kingston opote den tin exw kanei overclocking. apla douleve sta 333 kai tin anevasa sta 400 (nforce 2)

Δημοσ.

to provlima fainetai na lythike!!!!

katevasa tin cpu kai pali sta 2500+ kai anevasa tin tasi kata 0.5 panw apo to default, gia na yparxei mia sxetiki asfaleia. diladi apo 6.5 tin ekana 7Volt. ola doulevoun roloi!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...