antonis4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Εχει κανενας την παραπανω οθονη? του παρουσιαζει το φαινομενο να κανει είδωλα-σκιές σε μεγαλες αναλυσεις? μου την εχουν αλλαξει 4 φορες και τωρα παω για την πεμπτη και δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτην την αντιπροσωπεια. μου φαινεται οτι ή με δουλευουν ή οι οθονες ειναι μαπα..... αν την εχει καποιος ας απαντησει ευχαριστω
pptsmps Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 γνώμη μου.. οι οθονες lg είναι μετριότατες. πουλάνε λόγω εγγύησης[αλλαγή χωρίς δεύτερη κουβέντα στο σπίτι σου] αλλά.. όσο και να στην αλλάζουν δεν παύει να είναι μετριότατες οθόνες.. αυτές που σου άλλαξαν θα τις πασσάρουν σε κάποιο με λιγότερες απαιτήσεις... γνώμη μου .....
antonis4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 κοιτα φιλαρακι νομιζω οτι αυτο κανουν και με μενα...ειμαι απογοητευμενος,αναθεμα την ωρα που διαλεγα αυτη την οθονη και να φανταστεις οτι δεν την πηρα και φτηνα. Αυριο θα παω στο μαγαζι που την πηρα να ζητησω να την αλλαξω με μια αλλη.
Aias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 An thn arxiki othoni thn eixes panw apo 15 meres prin thn allaxeis,oles oi epomenes poy soy fernoyn einai episkeyasmenes metaxeirismenes ,opote katalabaineis giati soy bgazoyn provlimata.
tolis86 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 loipon egw exw to mikrotero aderfo tis othonis sou tin f700p kai tio doulevw sta 1280x960@85Hz kai einai mia xara! tin exw doulepsei kai se games kai se parapanw analiseis alla pote den mou exei emfanisei kanena prob.... kai oxi oi lg den einai katholou metries!!! giati to lete ayto??? egw eimai poli eyxaristimenos pantws....
Slay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Thn exo monima sta 1600x1200@85hz kai den exo dei to paramikro problhma, se ti analysh pas na thn baleis kai den soy paizei kala?
sot78 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 εχω μια 915ft plus 19' (3 χρονια) & μια f900p (2 χρονια) ειναι μια χαρα οθονες χωρις προβληματα (σε μενα) εκτος λιγο απο την γεωμετρια. τρεχουν σε 1280χ1024χ85hz. μαλλον ησουν ατυχος.απαιτησε τους αμμεση αλλαγη με καινουργια (λογω 4 αλλαγων & ταλαιπωριας που περασες) & φυσικα προειδοποιηση για ΙΝΚΑ. ακου κει 4 αλλαγες! απαραδεκτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.