Προς το περιεχόμενο

Παράξενη λειτουργία ανεμιστηρακιου κάρτας γραφικών.

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα γραφικών Triplex Nvidia Ti4600 4x και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ανεμιστηράκι της.

Όταν ξεκινά ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Εάν όμως κάνω suspend to ram μέσα από Windows και στη συνέχεια επαναφέρω τον υπολογιστή, το ανεμιστηράκι δουλέυει για μερικά δευτερόλεπτα, και μετά σταματά. Για να πάρει πάλι μπροστά πρέπει να τερματίσω τη λειτουργία του υπολογιστή και να τον ξεκινήσω από την αρχή.

Δεν ξέρω αν το έκανε και παλιότερα ή μόνο τώρα. Είναι πρόβλημα hardware της κάρτας γραφικών ή του ανεμιστήρα; Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι drivers;

Πάλι καλά που παρατήρησα πως δε δουλεύει και δεν μου κάηκε η κάρτα.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να βρώ παρόμοιο ανεμιστηράκι με αυτο που έχει τώρα, ή θα πρέπει να αγοράσω και ψύκτρα μαζί;

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις καποιον modded driver για να σου "ξεκλειδωσει" την καρτελα clock settings για να τσεκαρεις την επιλογη fan always on...

Δημοσ.

filaraki ki emena kati tetoia trela moy ekane opote pira ena systhma ths thermaltake me thermal pipes (xwreis anemistira) kai ysixasa apo 1. ton 8oribo, 2. poy den moy doyleye swsta opws gia p.x sto farcry doyleye se kanwnikh taxythta alla sto desktop na paizei to winamp kai mia pasientza doyleye tigka ta gkazia....

Δημοσ.
filaraki ki emena kati tetoia trela moy ekane opote pira ena systhma ths thermaltake me thermal pipes (xwreis anemistira) kai ysixasa apo 1. ton 8oribo, 2. poy den moy doyleye swsta opws gia p.x sto farcry doyleye se kanwnikh taxythta alla sto desktop na paizei to winamp kai mia pasientza doyleye tigka ta gkazia....

Δεν προτίθεμαι να δώσω χρήματα για ψύκτρα κάρτας γραφικών, και ταυτόχρονα το ανεμιστηράκι (όταν δουλεύει) δε με ενοχλεί και τόσο. Μάλλον θα προσπαθήσω με καμιά πατέντα να του δίνω ρεύμα από το τροφοδοτικό κατευθείαν, οπότε να είμαι σίγουρος πως δουλεύει συνεχώς.

Να δω πως θα το κάνω όμως γιατί το βυσματάκι του, που συνδέεται πάνω στην κάρτα, είναι πολύ μικρό και δε θα θελα να το κόψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...