tsa15/4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Τι θα λέγατε να βάζουμε εδώ στίχους από αγαπημένα τραγούδια, στίχους που κατα καιρούς μας εκφράζουν? :grin: Sophia - Oh My Love I thought I knew you But I guess I was wrong You only see the things You've convinced yourself you saw But like you said, I guess yeah Maybe I'm blind Why don't you open your eyes You might like what you find Cause I've been waiting For such a long time Your love is still fresh in my mind And oh my love Though I wait Can't you see I can't wait forever For you to say you love me I thought I knew you But I guess I was wrong You only see the things You've convinced yourself you saw But like you said, I guess yeah Maybe I'm blind Why don't you open your eyes You might like what you find Cause I've been waiting For such a long time Your love is still fresh in my mind And oh my love Though I wait Can't you see I can't wait forever For you to say you love me And oh my love Though I wait Can't you see I can't wait forever For you to say you love me (repeat)
Godfath3r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Ωραία ιδέα αλλά αν μπορείς άλλαξε αυτό το ξεθοριασμένο ροζ χρώμα που έβαλες στους στίχους, με κάτι λίγο ποιο έντονο για να μην είναι κουραστικό...(Δεν τους διάβασα γιαυτό τον λόγο!)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=52559
tsa15/4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 αν και το ροζ είναι το αγαπημένο μου, your wish is my command! :grin: επίσης sorry που άνοιξα similar topic...έκανα αναζήτηση πριν αλλα δεν το είχα δει το παλιότερο! :oops:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Ειναι ρε γμτ τα greeklish που δυσκολευουν τα πραγματα στην αναζητηση ...
tsa15/4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 και αυτό και ότι είμαι νεούδι ακόμα...... είναι αρκετά διαφορετικό το forum εδώ απο αυτά που έμπαινα μέχρι τώρα. που θα μου πάει, θα το μάθω. Μέχρι τότε ζητάω την υπομονή σας. :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.