whitehorse23 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 έχω τον amilo A 1630 με amd athlon xp 3700+,512 ddr ram,ati radeon 9700,κάρα ήχου realtek AC'97 και κάνει διακοπές στον ήχο και δεν δυναμώνει.Έχω εγκαταστείσει win xp pro engish και τους τελευταίους drivers κάρτας ήχου και παλι τίποτα τι μπορεί να φταίει;Παρακαλώ βοηθείστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMDAKIAS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 έχω τον amilo A 1630 με amd athlon xp 3700+,512 ddr ram,ati radeon 9700,κάρα ήχου realtek AC'97 και κάνει διακοπές στον ήχο και δεν δυναμώνει.Έχω εγκαταστείσει win xp pro engish και τους τελευταίους drivers κάρτας ήχου και παλι τίποτα τι μπορεί να φταίει;Παρακαλώ βοηθείστε; Από ότι θυμάμαι απο την κατασκευάστρια εταιρεία έχει HOME Edition Windows. Οποτε πήγαινε στο official site της Fujitsu και κοίταξε να δεις εάν υπάρχουν drivers για PRO. Το έχω συναντήσει πολλές φορές σε φορητά με αλλαγμένο λειτουργικό. Για το θέμα της έντασης μην περιμένεις και πολλά , τώρα για τις διακοπές κοίταξε για drivers. Κοίταξε να δείς μήπως και δεν λειτουργούν και άλλες συσευές (π.χ. Bluetooth , Firewire). Εάν δείς ότι δεν΄γίνετε τίποτα βάλε το recovery cd και βάλε του τα home και κάνε έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitehorse23 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ που μου απάντησες θα εγκαταστήσω τα home edition και θα δω αν υπαρχουν drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 με xp pro english σε εμένα όλα παίζουν ιδανικά οπότε κοίτα το λίγο παραπάνω πριν πας για αλλαγή λειτουργικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitehorse23 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 τι παραπάνω να κοιτάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 αρχικά δες ποια έκδοση drivers έχεις εγώ είμαι με την 5.10.00.5440 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyweirdos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 ego pou eho to laptop afto den eho provlima me ta xp pro .. vasika omos ta ihia ine genika ksenerota... ta pio apistefta ihia apo amilo ta ehi to 1425 (+sub wooferaki) apo alla laptop protino gia kala ihia ta hp pou ehoun harman kardon!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.