Προς το περιεχόμενο

Tv Tuner Terratec Cinergy 600 Help!!!

dj.akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας για αρκετό καιρό την αγορά των Tv Tuners,κατέληξα τελικά στο να επιλέξω το παραπάνω μοντέλο της TERRATEC!Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο tuner από φίλους εδώ στο Insomnia.Ωστόσο, διαπίστωσα πως η ποιότητα της εικόνας στα διάφορα κανάλια,δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα της τηλεόρασής μου,την οποία την έχω πολλά χρόνια και δεν ανήκει στην αιχμή της συγκεκριμένης τεχνολογίας!Πριν βιαστεί κάποιος να με ρωτήσει για το καλώδιο της κεραίας,θα πω ότι το ίδιο συγκεκριμένο καλώδιο που έχω βάλει στο tuner το δοκίμασα και στην τηλεόραση,και αυτή πιάνει μια χαρά όλα τα κανάλια.Υποθέτω λοιπόν πως δεν έχω κάνει σωστά κάποια ρύθμιση.Όσοι φίλοι έχουν το συγκεκριμένο tuner και δε βαριούνται,ας μου πούνε πως πρέπει να κάνω τις ρυθμίσεις (χρησιμοποιώ το μανίσιο πρόγραμμα).Αλλά αν είναι και κάποιος που μπορεί να μου δώσει γενικότερες κατευθύνσεις,ας το κάνει!Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα,γιατί δεν είχα ποτέ tuner στο παρελθόν.Help βρε παιδιά,γιατί κοντεύω να...στραβωθώ από τα χιόνια...!!

Δημοσ.

Το πρόγραμμα της Terratec είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν. Χρησιμοποίησε το WinDVR που υπάρχει στο συνoδευτικό CD.

Δημοσ.

Nai file kai egw exw to idio Tv tuner!!Me to programma ths terratec den pianei toso kala,ektos tou oti mou fainetai pio dysxrhsto...To windvr pou einai sto synodeytiko cd einai poly kalytero programma kai pio eyxrhsto alla bgazei kai kalyterh poiothta eikonas...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαι τι δε δοκίμασα!Το πρόγραμμα της εταιρίας,το WIN DVR 3που είχε μέσα στο συνοδευτικό CD,το DSCALER.....με διάφορες ρυθμίσεις στο καθένα (GERMANY PAL B/G,GREECE,ITALY κ.λ.π.),και το τελικό αποτέλεσμα ίδιο κι απαράλλαχτο!Και με καινούργιους DRIVERS του TUNER που εγκατέστησα,βελτίωση μηδέν!Έχω απογοητευτεί τελείως,γιατί δε φαίνεται να εντοπίζω τι ακριβώς φταίει από τις μέχρι τώρα συμβουλές......Σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό ενισχυτή,ο οποιός θα παρεμβάλεται μεταξύ TUNER και κεραιάς.Λέτε να γίνει τίποτα?Το έχει δοκιμάσει κανένας?

Δημοσ.

Βασικά, θα χρειαστείς ενισχυτή εκεί που είναι η κεραία (πχ στην ταράτσα) και όχι στο δωμάτιο που έχεις τον υπολογιστή. Δοκίμασα κάποτε ένα ενισχυτή και δεν έκανε τίποτα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
...βελτίωση μηδέν!...

Τελικά που είναι όλοι αυτοί που σου πρότειναν να πάρεις την Terratec 600?Οι περισσότεροι ισχυρίζονταν ότι είχαν σχεδόν τέλεια ποιότητα εικόνας! Εσύ τελικά φιλε βρήκες λύση στο πρόβλημα σου? Σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει και εμενα αυτή η κάρτα για αγορά.

Δημοσ.
Τελικά που είναι όλοι αυτοί που σου πρότειναν να πάρεις την Terratec 600?Οι περισσότεροι ισχυρίζονταν ότι είχαν σχεδόν τέλεια ποιότητα εικόνας! Εσύ τελικά φιλε βρήκες λύση στο πρόβλημα σου? Σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει και εμενα αυτή η κάρτα για αγορά.

Όλες μα όλες οι κάρτες τηλεόρασεις για PC, θέλουν πολύ καλό σήμα για να αποδόσουν το μέγιστο. Αν δεν έχεις καλή κεραία, δεν κάνεις δουλειά.

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...