Προς το περιεχόμενο

DVD+άλλα [Αγοραπωλησίες]

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

auto to ksereis Paredwse? ---> http://www.criteriondvd.com

(an den vrw Athina' date=' elega na paaggeilw apo ekei)[/quote']

@ Akujin: Το CriterionDVD.com το ξέρω αν και ποτέ δεν έχω παραγγείλει - παραγγέλνω σταθερά από PlayUsa.com κι αν δεν έχει αυτό που θέλω από amazon.com.

[...]

Θα ήθελα να ενημερώσω όποια μέλη ενδιαφέρονται για μερικά πράγματα που άλλαξαν από το 2005, όταν γράφτηκαν τα παραπάνω. :-)

Στο criteriondvd.com είμαι πελάτης πάνω από δύο χρόνια - πρωτοπαρήγγειλα το 2006 ενώ η τελευταία μου παραγγελία έγινε πριν είκοσι ημέρες περίπου.

Οι τιμές, κατ'αρχήν, είναι εξαιρετικές: τα περισσότερα DVD τα έχουν γύρω στα 20 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές από τις "επίσημες τιμές λιανικής" (SRP) της Criterion Collection.

Το δεύτερο καλό είναι ότι για κάθε DVD υπάρχει αντίστοιχο thread στο επίσημο forum της εταιρείας, όπου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαβάσει πληροφορίες για το συγκριμένο release, πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα, ακόμα κι αν προγραμματίζεται επανέκδοσή του.

Αυτό που δεν είχα προσέξει μέχρι σήμερα ήταν ο τρομερός επαγγελματισμός της εν λόγω εταιρείας. Εξηγούμαι: Μέχρι τώρα είχα αγοράσει ένα ή (το πολύ) δύο έργα κάθε φορά. Τον Δεκέμβριο είπα να παραγγείλω... πέντε μαζί :-) *. Ομολογώ ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό το τελωνείο και εκτελωνισμός παρά όταν είχα ήδη ολοκληρώσει την παραγγελία μου, συνολικής αξίας (χωρίς τα μεταφορικά) άνω των 150 δολλαρίων.

Το πακέτο με τα πέντε έργα έφτασε κανονικά στο σπίτι μου (μέσω USPS, δηλαδή με απλό ταχυδρομείο, όχι με courrier) και, βλέποντας την ετικέττα που είχαν κολλήσει απ' έξω, διαπίστωσα πόσο επαγγελματίες είναι. Η ετικέττα είχε σημειωμένο "Gift" και στο κουτί της αξίας του πακέτου είχαν συμπληρώσει US$ 10.

Σημειωτέον ότι όλα αυτά έγιναν χωρίς να τους πω οτιδήποτε. Το έκανε μόνη της η εταιρεία.

Τρομερή μαγκιά, τρομερή εξυπηρέτηση, το κατάστημα συστήνεται ανεπιφύλακτα. Δέχονται Visa, Mastercard και πρόσφατα βάλανε και Paypal.

http://www.criteriondvd.com/

* για την ιστορία και για τους περίεργους τα πέντε έργα είναι: το Breathless, το Stranger Than Paradise, το La jetée / Sans soleil, το La Haine και το The Last Temptation of Christ.

Δημοσ.

προσυπογράφω κι εγώ...

καλά το Breathless από Criterion, το έχω τσιμπήσει κι εγώ εννοείται.

είναι απλά υπόδειγμα.... :D

criterionbreathlesspackage.jpg

CHEERS!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...