Προς το περιεχόμενο

Πρέπει να είναι απλό, αλλά πώς γίνεται;

agparask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.Είμαι καινούριος στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και δεν ξέρω καθόλου από γραφή κώδικα. Χρησιμοποιώ προγράμματα drag and drop για να κάνω τις ιστοσελίδες μου. Παρατηρώ ότι ορισμένες ιστοσελίδες είτε το παράθυρο είναι μεγιστοποιημένο, είτε είναι μικρό, αυτές πιάνουν το περιεχόμενο του παραθύρου, κάτι σαν αναδίπλωση και μ΄εντυπωσιάζει αυτό, δεν έχουν δηλαδή stantard ανάλυση 800Χ600 π.χ. Υπάρχει κάποιος απλώς κώδικας για να γίνει αυτό ή είναι πιο περίπλοκο., Ευχαριστώ αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

Δημοσ.
Γεια χαρά σε όλους.Είμαι καινούριος στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και δεν ξέρω καθόλου από γραφή κώδικα. Χρησιμοποιώ προγράμματα drag and drop για να κάνω τις ιστοσελίδες μου. Παρατηρώ ότι ορισμένες ιστοσελίδες είτε το παράθυρο είναι μεγιστοποιημένο, είτε είναι μικρό, αυτές πιάνουν το περιεχόμενο του παραθύρου, κάτι σαν αναδίπλωση και μ΄εντυπωσιάζει αυτό, δεν έχουν δηλαδή stantard ανάλυση 800Χ600 π.χ. Υπάρχει κάποιος απλώς κώδικας για να γίνει αυτό ή είναι πιο περίπλοκο., Ευχαριστώ αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

Δεν ξέρω ποιο προγραμμα χρησιμοποιείς, αλλα όλου και κάπου θα σου λέει αν θελεις τα width/height να ειναι relative. Αν ρίξεις μια ματιά στον κώδικα οι πίνακες σου ή τα divs σου θα λένει width=800 height=600. Αν εκεί βάλεις width=100% τότε θα εχεις το effect που ζητάς. Καλυτερα να ξεκινησεις με κανενα html tutorial .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...