vdanasto Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Τα SAMSUNG δεν είναι καθόλου καλά drives! Μακριά!
lock Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Χαλαρώστε!!! Αμέσως να πάρετε τα φτυάρια σας. ο User ειπε ότι μέχρι πριν ήταν άριστο. κι εγώ το ίδιο drive έχω εδώ και 7 μηνες και μου έχει κάψει μόνο 1 στα 200 με 250 που υπολογίζω ότι έχω γράψει.Ακόμα , απ΄όσο ξέρω το συγκεκριμένο drive έχει βγεί σε συνεργασία με τη toshiba και μη πει κανείς ότι τα toshiba δεν είναι καλα... Ας μη κρίνουμε από ένα και μόνο περιστατικό και από άσχετα πράγματα... τα δισκάκια της samsung πράγματι δεν είνάι ότι καλύτερο..
ppetr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Καλά κάνουμε και παίρνουμε τα φτυάρια. Δηλαδή θα πρέπει να "ανατιναχτεί" το οποιοδήποτε εξάρτημα για να κατηγορήσουμε κάποια εταιρία; Στις λεπτομέρειες κρίνεται η διαφορά. Εδώ τα λέμε μεταξύ μας για να προφυλαχθούν οι καταναλωτές από τις εταιρίες που εμείς οι ίδιοι θα παραπονεθούμε, και όποιος πάρει τους πιο πολλούς πόντους, τον @ούλο. Όποιος έχει κάποιο παράπονο, το μοιράζεται με τους υπόλοιπους και έτσι το μαθαίνουμε όλοι.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.