Προς το περιεχόμενο

To Dvd Grafter Mou Ta'spase Ola!!!

user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παλικαρια επα8α πλακα....

Ενω επαιζα Age Of Mythology σημερα και ειχα το cd του παιχνιδιου στο dvd recorder το οποιο ειναι το Samsung TS-H552B ξαφνικα ακουσα ενα τρομερο θορυβο και οταν το ανοιξα το cd ειχα γινει θρρρρρυψαλα!!!!!..............

Μπορει να το εβαλα στραβα σκεφτηκα...Το καθαρισα μετα 1000 κοπων και εβαλα δοκιμαστικα δευτερο cd να δω τι γινεται.Το διαβασε κανονικα.Και το εκανε κι αυτο σκονη!!Τι γινεται δω??Το εχει ξαναδει κανεις αυτο το φαινομενο??

Ευτυχως εχω και την εγγυηση...!

Δημοσ.

Μάλλον γυρίζει πολύ γρήγορα και τα cd (ίσως και από την ζέστη) δεν αντέχουν αυτήν την ταχύτητα και σπάνε. Συνήθως χαλάνε και τα drive μαζί όμως. Το δικό σου πως δουλεύει ακόμα, δεν ξέρω. :)

Δημοσ.

και τα δισκάκια τους τα ίδια σκατά είναι (όλα)

ούτε τα κινητά τους συμπάθησα ποτέ...

Προσπάθησε να πάρεις μέσω εγγύησης άλλη μάρκα ή πούλα αυτό που θα πάρεις πίσω όπως είναι και αγόρασε εσύ μια άλλη μάρκα

Δημοσ.

Πρέπει να μην ισορροπεί τελείως το δισκάκι και παίρνει στροφές μέχρι ένα σημείο που εκσφεντονίζεται μέσα στο drive και σπάει! Αφού έχεις εγγύηση γύρισέ το για αντικατάσταση. Είσαι πάντως από τους λίγους που έχουν τόσο έντονο πρόβλημα.

Δημοσ.

nucleuspower αυτο σκεφτηκα κι εγω....

Μαλλον λογω της υπερβολικης ταλαντωσης σπαει.

Δεν το ειχα ξαναδει ποτε σε υπολογιστη τοσα χρονια που τους τρωω στη μαπα...

Τελικα στους υπολογιστες και τις γυναικες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ . & -

Αντε να δουμε....Παλι τα καταφερε & με κουφανε το μηχανημα!

Δημοσ.

Καλα αυτο θα ηταν και γαμω τα γελια!

Τι να πω....Τελικα οταν λες οτι τα εχεις δει ολα στους υπολογιστες ερχεται μια ωρα που συνειδητοποιεις ποσο...ω μα ποσο μιρος κι ανιδεος εισαι!*lol*

Τι να πεις....Και ημουν κι ευχαριστημενος κι απο τις επιδοσεις του.ΕΝΑ ναι ΕΝΑ DVD μου ειχε καψει στους 5-6 μηνες που το εχω με σχεδον καθημερινη χρηση.

Αγνωσται αι βουλαι των ντι βι ντι γραφτερς....

Δημοσ.
δοκίμασε να βάλεις μια ντομάτα να δούμε αν θα βγει σάλτσα

roooofl

loipon,kanena neotero me tin saltsa??

btw,bale kanena cd akoma k postare kammia pic

Δημοσ.

Καλή η ιδέα του code19. Postαρε καμιά φωτο να θαυμάσουμε κι εμείς αυτό το τεχνολογικό θαύμα! Χωρίς καπάκι μπορείς να το μετατρέψεις σε φονικό εργαλείο για επίδοξους κλέφτες! Σκέψου να ήταν και changer! χαχαχα

Δημοσ.

Το DVD δεν μπορω να το ανοιξω λογω εγγυησης(ποτε δεν ξερεις) ωστοσο το ... τεως CD μπορω να σας το προσφερω προς γενικο θαυμασμο και απορια!!Αναμεινατι παρακαλουω στ'ακουοστικον σας ολιγον τιε κι ερχιτιε...

Δημοσ.

Eixa pathei to idio me ena dvd tis btc pou eixa agorasei otan prwtoeixan vgei ta dvd drives. Mou to eixe kanei mono mia fora se ena original diskaki (to eixa agorasei tin proigoumeni vdomada). Tote eixa apodwsei ta aitia sta voodoo pou eixe kanei enas filos mou apo tin zileia tou pou eixa parei dvd drive ;) Ti na peis....

Δημοσ.

Τελικά οι μονάδες cd-dvd αποδεικνύονται άριστες οικιακές συσκευές.Θα έχετε ακούσει βέβαια πάρα πολλοί από εσάς την ιστορία (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) για μια που είχε περάσει το μέρος που μπαίνει το δισκάκι για βάση της κούπας του καφέ.Τώρα έχουμε να κάνουμε με μίξερ.Παιδιά ότι χαλασμένο έχετε από τέτοιες συσκευές στείλτε το .Θα κάνω καμιά μετατροπή και θα τα πουλάω για μίξερ.Τέσπα , στο θέμα μας.Μακριά από samsung φίλτατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...