Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με internet connection sharing

piroedros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

1 Pc με σύνδεση Forthnet , winxp pro original sp1 , η σύνδεση έγινε sharing

2 Laptop , winxp pro sp1, με καλώσιο δικτύου, βλέπει το ένα το άλλο, αλλά δεν μπορώ να μοιραστώ τη σύνδεση.

Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει αν στη θέση του φορητού συνδέσω laptop με sp2.

Δεν υπάρχει κανένα firewall περασμένο. Μόνο Norton Antivirius 2005

Κάτι έχω ακούσει για DND και κάτι περίεργα που πρέπει να βάλω..

Φιλικά,

Piroedros

Δημοσ.

Αν δεν έχεις router και πρέπει αναγκαστικά να το κάνεισ με ICS των windows τότε μην το κανεις με αυτό :P.

Δοκίμασε το εξής:

Βάλε στο pc με το ιντερνετ καρφωτή ip έστω την 192.168.1.1, subnet 255.255.255.0 και κάνε τικ στο allow other computers to connect through ..... κτλ

Πήγενε στο 2ο pc και βάλε ip καρφωτή στο ίδιο class c subnet δλδ της τάξης 192.168.1.χ και subnet mask φυσικα το ίδιο έστω και πάλι το 255.255.255.0 και gateway το 1ο pc (192.168.1.1).

ΑΝ δεν έχεις κανένα firewall ενεργοποιημένο τότε αυτο δουλεύει.Αλλιώς πρέι να ρυθμήσεις και το firewall.

Δοκίμασέ το πάντως.Αν δεν πιάσει εδώ είμαιστε πάλι ;-)

Δημοσ.
Αν δεν έχεις router και πρέπει αναγκαστικά να το κάνεισ με ICS των windows τότε μην το κανεις με αυτό :P.

Δοκίμασε το εξής:

Βάλε στο pc με το ιντερνετ καρφωτή ip έστω την 192.168.1.1, subnet 255.255.255.0 και κάνε τικ στο allow other computers to connect through ..... κτλ

Πήγενε στο 2ο pc και βάλε ip καρφωτή στο ίδιο class c subnet δλδ της τάξης 192.168.1.χ και subnet mask φυσικα το ίδιο έστω και πάλι το 255.255.255.0 και gateway το 1ο pc (192.168.1.1).

Μολις το έκανα. Μου έβγαλε στις συνδέσεις το Forthnet sto garfield(PC1) , αλλά

όταν ανοίγω τον Explorer ή οτιδήποτε άλλο που θέλει internet connection, δεν κατεβάζει δεδομένα.

Δημοσ.

βαζεις κανονικα μια ip στο μηχανημα που δινει το internet. στο αλλο πρεπει να βαλεις "Obtain an ip automatically". ειχα και εγω παρομοιο προβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά η καλύτερη λύση είναι με χρήση ενός proxy και τελειώνει πολύ απλά η υπόθεση. Εγώ έχω εγκαταστήσει τον CCProxy στον βασικό υπολογιστή και μετά έχω εισάγει τις τιμές του proxy στα προγράμματα που έχουν πρόσβαση στο internet και έτοιμος ! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...