snik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Γεια σας παιδια μολις εκανα μια δοκιμη στο photoshop (με τις λιγες γνωσεις μου) για να δω πως θα ειναι εχετε κανα link με site για να ανεβασω κατι εικονες να μου πειτε την γνωμη σας?
snik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 ok ευχαριστω για το site να και η φωτο για πειτε μου την γνωμη σας http://img96.echo.cx/img96/1486/dsc01995bh.jpg αναφερω οτι αυτο το εκανα με το photoshop χωρις να το εχω μαθει καλα κανονικα το pc μου ειναι ετσι http://img96.echo.cx/img96/4540/dsc011994my.jpg και το κουτι ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700025
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 vasika ekei pou to exeis den exei kai poli noima na to vapseis . ego nomiza oti tha ekanes tipota kalo sta plageia tou koutiou . an to kouti minei ekei asto opos einai
Vegito1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 emena maresei perissotero to mavro....... pistevo pos einai pio "professional" :wink: tairiazei, kata tin gnomi mou pada, para poli me to xroma tou epiplou sto opoio to xeis an thes tin gnomi mou............... vapsto amesos mavro
Phantolino Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 an einai na vapseis kati mavro prosexe pws tha to kaneis k me prosoxh gia na mhn kanei toso mpam pws tokanes esy epishs ta drivers mhn ta vapseis, einai mpelas k oso kala k na ta kaneis tha arxisoun na xevafoun k tha fenete asxhmo.pantws k mena to mavro marese
snik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 και εγω παιδια νομιζω οτι μαυρο θα ειναι καλυτερο και εκει που ειναι μπλε το πλαστικο που εχει απο οτι ειδα περναει το φως και σκευτομαι να βαλω και κανενα ανεμιστηρα μπλε μπροστα, ειναι και το temp. controler μπλε και νομιζω οτι θα πηγαινει
snik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 α τωρα ειδα κατι καλυματα για το drivers αφου ο Phantolino λεει οτι θα ξεβαψουν εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806031 τωρα δεν ξερω αν θα ταιριαζουν και κατι αλλο μαυρο σκευτικα να το κανω γιατι το πληκτρολογιο-ποντικι,ηχεια και σε λιγο η καινουρια οθονη ειναι μαυρα και νομιζω οτι θα ειναι ασχετο το κουτι να ειναι ασπρο.
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 @Phantolino poios sou eipe pws ta drives meta apo kairo arxizoun kai 3evafoyn? An xrhsimopoieis ladompogies tote nai,3evafoun. @snik o,ti xrwma kai na pareis gia na vapseis to case sou,na mhn einai glossy. 8a gyalizei polu kai 8a fainetai asxhma. Mporeis na kaneis fthna thn douleia sou meta spray toy C@rr?four.O,ti vapseis na to peraseis 2 xeria kai 8a eisai ok.An 8es kalo apotelesma se va8os xrwma pane agorase spray pou xrhsimopoiountai gia aytokinhta.8a paei akrivotera to malli alla 8a eisai gatos.
snik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 ok euxaristo gia tis simbules tora exete kamia alli idea p.x allo xroma i kati allo oste na bgei kalitero
EkLektos-net Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 <Λίγο άσχετο>Βασικά για να αλλάξεις μία φωτογραφία με photoshop πρέπει να πάρεις το lasso να το επιλέξεις το σημείο που θες να αλλάξει χρώμα και να πας Image>Adjustments>Heu/Saturation αν έχω κάνει λάθοι στα Αγγλικά σορρυ αλλα δεν έχω μπροστά μου το photoshop </λίγο άσχετο>
snik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 <Λίγο άσχετο>Βασικά για να αλλάξεις μία φωτογραφία με photoshop πρέπει να πάρεις το lasso να το επιλέξεις το σημείο που θες να αλλάξει χρώμα και να πας Image>Adjustments>Heu/Saturation[/b'] αν έχω κάνει λάθοι στα Αγγλικά σορρυ αλλα δεν έχω μπροστά μου το photoshop </λίγο άσχετο> tha do kai tha sou po. progmati omos poli asxeto!!!
Shinta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Enas kalos logos gia na vapsis to pc sou einai se xromataki ble kai meta thalasitsa otan paliosei arketa...
paschalia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Ναι , αξιζει . Eδω ειναι ενα λινκ που ειχα δει παλιοτερα. Ειναι ενας καλλιστος λογος - οι φωτο και μονο - για να σε κανουν οχι απλα να βαψεις το κουτι αλλα και να το μονταρεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.