Sadako Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Μα τα είπε ξεκάθαρα ο cue.. Κάνετε ακριβώς ό,τι λέει, και δουλεύετε κανονικά τη σελίδα απο το firefox, σας πάει κατευθείαν στα sms. Εκτός αν το θέλετε γενικά και για τα mail... Ανοίξτε την σελίδα με IE και αφού είστε στην σελίδα των SMS' date=' κάντε δεξί click στο frame (το κομμάτι στα δεξιά) και properties. Κάντε copy το "Address: (URL)". Είναι της μορφής, H παράμετρος "Theme" πέρνει τιμές [0,1...ν'] (δεν γνωρίζω μέχρι που φτάνει) και ορίζει (τι άλλο) το theme. Feel free to try it. Η "res" είναι για την ανάλυση που χρησιμοποιείτε (δοκιμάστε να την βγάλετε). Το "Sec" μία σειρά από χαρακτήρες, μη σας απασχολεί. Κάντε την bookmark στον firefox. Voila. By the way, τις επαφές δεν τις χρησιμοποιούσα ούτε παλιά, με βόλευε να γράφω την αρχή απο το νούμερο, και μετά που βγάζει όσα νούμερα αρχίζουνε απο αυτό, επέλεγα απο κει..
vlachaquito Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 po zhmia pou epatha!!!den mou emfanizei thn selida sto kinhto, oute ne to netfront oute me to opera, me vgazei se kati error pages akoma kai me thn prospatheia tou filou!!!ax pos tha stelno sms tora ego mou lete???
vjshadow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Τι κωδικοποιηση βαζετε στον ΙΕ για να εμφανισει τις μπαρες επανω; Ποτε υπολογιζετε να στρωσει το σαιτ; Δεν μπορω να κατεβασω και τα μειλ με το Outlook.
eltoro Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Άξιο αναφοράς: Έκανα τη διαδικασία επαναφοράς των emails (που μπορεί να χάθηκαν κατά την αλλαγή) στο new interface όπως αναφέρει κάπου που ζητάει να ακολουθήσουμε ένα link και να συμπληρώσουμε ξανά usr + pass μου εμφάνισε ως νέα κάποια e-mails μέχρι και 1 χρόνο παλιά που προφανώς είχα κατεβάσει ή/και είχα σβήσει! Που τα βρήκε αυτά άραγε? (δεν κρατάω τίποτα στο inbox και ειδικά σε αυτό του mycosmos)
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Kαι σε μένα με mozila δεν... Αλλά αναγκαστικά με ie. Πάλι καλά που έχει τσαμπα. Γιατι εγώ το μεσημερι που μπήκα νόμιζα ότι τα κόψανε... Πάλι καλά να λέτε. Τώρα όσοι έχουν linux... Αλλα λογικά θα το φτιάξουν. Σιγα σιγα.
random Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 ti asxetoi!! please God nuke'em now!!! παντως, οταν μπαινεις με firefox/mozilla/opera, μπαινεις σε αλλη βερσιον. δοκιμαστε με το "user agent switcher" extension, να βαλεις IE6. ο Fx προσπαθει να μπει στην ΙΕ version, αλλα παλι τα button Sms & Ρυθμισεις δεν εμφανιζονται. ------------- !!!!!!!!!!!!! eeeeeeeeeekkkk!! μολις πατησα, προσθηκη νεας επαφης (με ΙΕ), βγαινει ενα παραθυρο : προετοιμασια εγκαταστασης/προσθηκης Office 2000 ... (εχω το 2000, και το 2003, μαζι). Έλεος !
Cristina Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Πάντως το encoding αξιωθήκανε και το βάλανε... Εννοείς το encoding της εμφάνισης της σελίδας; Ευτυχώς με αυτό δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Όμως έχω άλλο... Όταν ένα sms έχει quotes (π.χ.: "μπλαμπλα"), μου τα εμφανίζει ως "μπλαμπλα" και φυσικά «τρώει» χαρακτήρες από τους 140 διαθέσιμους. Δηλαδή, αν γράψεις ένα μήνυμα με 140 χαρακτήρες και έχεις βάλει μία λέξη μέσα σε quotes, τότε τα τελευταία 12 γράμματα του μηνύματος δεν θα εμφανιστούν στον παραλήπτη. Άθλιο γενικότερα. Όχι πως δεν ήταν και πρώτα, τουλάχιστον πριν ήταν πιο απλό. Τώρα «και καλά» το έκαναν πιο εμφανίσιμο και... λειτουργικό... :? Το μόνο καλό είναι πως πλέον δεν χρειάζεται να κάνω login κάθε φορά που πάω να στείλω sms, αλλά τί να το κάνεις αν δεν λειτουργεί γενικότερα σωστά;
Zannis67 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει mail μέσω outlook? Εδώ και δυο μέρες προσπαθώ, αλλά τίποτα... Έχει κανείς καμμιά ιδέα?
skullman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει mail μέσω outlook? Εδώ και δυο μέρες προσπαθώ, αλλά τίποτα... Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Επειδή με ενδιαφέρει και μένα,μπορεί να μας πεί κάποιος τι ρυθμίσεις χρειάζονται για να συνδεθεί το Outlook?
Adavis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Εμένα πάντως με έχει τσακίσει στο spam... Έχει γίνει πολύ κουραστικό!
jimakos00 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Από ότι διάβασα σε ένα άλλο forum δε λειτουργεί το outlook με το νέο mycosmos. Ελπίζω να είναι προσωρινό.
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 proteino na tous arxisoume sta spam email mpa kai ta allaksoun ola ayta, giati den tha doume prokoph..kyrios to provlhma me to firefox, exei ginei poly spastiko
capthookb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Από τη βοήθεια του mail.mycosmos.gr Υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματαΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook Web Access με τα προγράμματα περιήγησης στο Web Microsoft Internet Explorer ή Netscape Navigator από πολλούς υπολογιστές οι οποίοι βασίζονται σε UNIX, Apple Macintosh ή Microsoft Windows. Για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο Outlook Web Access, χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer 6 ή νεότερη έκδοση. Για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα και τις εκδόσεις των προγραμμάτων περιήγησης που χρησιμοποιούνται από το Outlook Web Access, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του διακομιστή σας ή την υπηρεσία παροχής. Δε νομίζω να βελτιώσουν τίποτα παραπάνω. Δηλαδή με web browsers πλήν του ΙΕ δε νομίζω να μπορέσουμε να χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητές του. Επίσης νομίζω πως το pop3 πρέπει να είναι παρελθόν. Ελπίζω να διαψευτώ για το τελευταίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.