Προς το περιεχόμενο

Καινουριο mycosmos

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανε αναβαθμιση (καλη η καινουρια εμφανιση) αλλα μεσα σε αυτην μαλλον καταργησανε τα sms. Πριν απο λιγο μπηκα και δεν μπορεσα να βρω κατι που να λεει για αποστολη sms. Ελπιζω να ημουν απροσεκτος και να υπαρχουν ακομη γιατι ηταν πολυ βολικα...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με Netscape(7.2) δεν φαίνονται τα SMS...

ΜΕ ΙΕ φαίνονται...

Το κακό είναι πως χάθηκαν όλα τα email που είχα...(ευτυχώς όμως θα τα μεταφέρουν αργότερα)

Δημοσ.

Με το firefox δεν βγαίνει καλά η σελίδα έτσι όπως την κάνανε τώρα.. Έχει πολλα "???" αντί για χαρακτήρες, και δεν βγάζει καν το μενού κάτω που λέει και το SMS.. μήπως κάνω τίποτα εγώ λάθος??

Δημοσ.

Με ΙΕ6 ειναι οκ τελικα, αλλα με firefox που ειχα δοκιμασει λειπουν καποια πραγματα. Ελπιζω να το διορθωσουν συντομα.

Δημοσ.

Ναι,κι εγω με ΙΕ6 που δοκίμασα, στέλνει κανονικά.. απλά τώρα χρησιμοποιώ 98% Firefox, και είπα μήπως με καμιά ρύθμιση δουλεύει κανονικά...

Δημοσ.

Me firefox exei pola provlimata i selida.

To kato aristero menu den to enfanizei katholou kathos kai tis epiloges pou eine gia na stelnoume SMS.

Elpizo na diorthothoune sindoma ta provlimata.

Kala pou yparxei diladi kai o Bilakos kai mas dini kai ton IE6 kai mporoume na stelnoume SMS free.xa xa xa!!!!:) :) :) :)

Δημοσ.

Απαράδεκτη η σελίδα. Χρήση proprietary web application χωρίς καν το απαραίτητο tuning για να παίζει σε non-IE browsers.

Ούτε καν το encoding δεν φτιάξανε να είναι το σωστό.

Δημοσ.
Χρήση proprietary web application χωρίς καν το απαραίτητο tuning για να παίζει σε non-IE browsers.

Ούτε καν το encoding δεν φτιάξανε να είναι το σωστό.

Απο το στόμα μου το πήρες... :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

προφανως βαριόντουσαν και είπανε ας το βγάλουν γρήγορα γρήγορα για ΙΕ και μετά βλέπουμε.... Εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος, στο κάτω κάτω όλοι ΙΕ χρησιμοποιούν, μη νομίζετε επειδή εμείς το ψάχνουμε κάπως οτι όλοι ειναι με Firefox... As περιμένουμε λίγες μέρες και κράζουμε μετα!!! :)

Δημοσ.
προφανως βαριόντουσαν... As περιμένουμε λίγες μέρες και κράζουμε μετα!!! :)

χαχα :) αντε να δω αν και δεν νομίζω αφου στο παλιό αμα θυμάσαι είχε με τεράστια γράμματα "με την υποστήριξη της M$ ελλας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...