vjshadow Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Εχει 1-2 μερες που ακουω εναν περιεργο θορυβο απο το τροφοδοτικο. Κατι σαν κριτσι-κριτσι. Δεν μου φαινεται να προερχεται απο το ανεμιστηρακι αυτος ο θορυβος. Το τροφοδοτικο ειναι 300 watt no name. Και κατι ακομη, αλλαξα πριν 10 μερες περιπου το ανεμιστηρακι. Εβαλα ενα πιο αργο (λογω θορυβου). Λετε να εχει αυξηθει αρκετα η θερμοκρασια και να προερχεται απο αυτο;
vjshadow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Κανενας τπτ ρε παιδια; Να πω οτι τωρα που καθομαι στο πισι δεν το κανει και δουλευει απο το πρωι... Τι να πω δεν ξερω!
FarCry Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 prosekse to. an paratiriseis tipota periergo opos diskola pernei mpros allakse to. etsi ti patisa kai ego mou edeixne simadia opou sto telos epeidi den edosa simasia pire fotia kai mou ekapse ti mitriki
Melissa_virus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Καλύτερα επειδή τώρα είναι καλοκαίρι πήγαινε πάρε ένα άλλο γρήγορο και αθόρυβο. Μην γίνει καμιά στραβή και το κλαίς. Δεν λέει.
kavaliotis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Και 300 watts και no name και σπαταλας λεφτα για να αλλαξεις ανεμιστηρα? Το βασικο στον υπολογιστη ειναι να παιρνει το σωστο ρευμα αν θες να ειναι σταθερος και να μην κολλαει. Δωσε 50 ευρω τουλαχιστον για τροφοδοτικο ή 100 ευρω αν μιλαμε για συγχρονο μηχανημα επιδοσεων. Ολα τα αλλα ειναι επιρρεπη στα προβληματα.
Lothar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Kavaliotis τι να λεει που ναι no name και 300 watt? Κι εγω αλλαξα σε ενα παρομοιο psu πριν λιγες μερες το ανεμιστηρακι με πιο αθορυβο γιατι μου χε σπασει τα νευρα. Αν καει καηκε τι να κανουμε... Στο κατω κατω athlon 1,2 ειναι, ευκαιρια για αναβαθμιση
vjshadow Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Kavalioths λες οτι σπαταλησα λεφτα για να αλλαξω ενα ανεμιστηρακι που κανει 4-5 ?. Και μετα λες παρε ενα τροφοδοτικο με 50-100 ?. Αυτο δεν ειναι σπαταλη εφοσων το μηχανημα δουλευει μια χαρα και την αλλαγη την εκανα μονο λογω θορυβου; Αν καει να δωσω τα λεφτα που λες αλλα τωρα...;;; Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σου σε σχεση με τα χρηματα. Σιγουρα ενα ακριβοτερο τροφοδοτικο θα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχω.
dpolal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Αν καει να δωσω τα λεφτα που λες αλλα τωρα...;;; Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σου σε σχεση με τα χρηματα. Σιγουρα ενα ακριβοτερο τροφοδοτικο θα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχω. -Αν καεί θα δώσεις πολύ περισσότερα χρήματα για να το αλλάξεις ολόκληρο, άσε τα δεδομένα που μπορεί να χάσεις... -Ένα καινούργιο, καλό τροφοδοτικό θα σου μείνει όταν αποφασίσεις να αλλάξεις το μηχάνημα σου για να το βάλεις στο επόμενο... -Ένα καλό τροφοδοτικό θα σου εξασφαλίσει την μακροζωία του συστήματος σου... Αυτό σημαίνει ότι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και το σύστημα σου ολόκληρο και σε καλή κατάσταση όταν αποφασίεις να το αλλάξεις ή να το αναβαθμήσεις...
vjshadow Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ρε παιδια ετσι οπως το ειπε, εγω καταλαβα, οτι εκανα χαζομαρα που εδωσα λεφτα για ανεμιστηρακι, αλλα θα ηταν απολυτα λογικο να δωσω λεφτα για καινουριο τροφοδοτικο (το μεγενθυνα λιγο). Εξαλου δεν εχω κανενα προβλημα με το τροφοδοτικο εδω και 3 χρονια οποτε δεν βρισκω λογο να το αλλαξω τωρα. Ισως σε καποια αναβαθμιση ή σε καινουριο συστημα. Α! Και κατι αλλο τελικα ο θορυβος ηταν απο το ανεμιστηρακι της vga. Μολις ανοιξα το κουτι το καταλαβα... :-P
manosone Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Eχει δικιο σε αυτο που σου λεει.Ειναι το πιο σημαντικο το τροφοδοτικο.Απο εκει ξεκινανε ολα.Αν γινει κατι εκει,γινετε και παρακταω,και ποτε δεν ξερεις αν θα κανει,τι θα καει.Καλυτερα να εισαι καλυμενος σε αυτο.Θα σου προτεινα κατι σχετικα φτηνο και καλο,οπως.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700207 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700204 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700404 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700223 Δωσε βαση στην +εγγυηση.Επισης οσοι μπορειτε βοηθηστε να επιλεξει,να εχει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη,για την αγορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.