Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν 32mb USB Memory Stick

nfs11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ παντως πριν κανενα μηνα ειχε μια προσφορα με 4? δωρεαν internet και αλλα 4? αστικες κλησεις για τους φοιτητες και εδινε δωρο ενα flashακι 128ΜΒ :D

Δεν ξερω αν ισχυει ακομα, εγω παντως προλαβα :ΡΡΡ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re min eiste eleos......

To leei ksekathara, GET YOUR COMPLIMENTARY KEY.......... complimentary = free....

Timis eneken pou leme kai meis :)

Ti diefthinsi tin simplironeis ekei pou kaneis registration.... Elpizo na dosate ti sosti..... :P

Ta simplirosa kai perimeno! :)

Δημοσ.

η πλακα θα εχει να ειναι τα μεταφορικα του παραληπτη!:lol:

εκει θα γελασουμε! θα πατε για μαλλι και θα βγειτε κουρεμενοι!:razz:

ασε που θα εχουν τα στοιχεια σας ανα πασα στιγμη να σας στελνουν διαφημιστικα κλπ.

μπα δε θα παρω, δεν εχω και τοση αναγκη πια τα 4 ευρω!

Δημοσ.

This offer available only in the United States and Canada and may be modified or withdrawn by IBM at any time without prior notice and without any obligation to provide an alternative offer. Eligibility to receive this offer may be limited, the offer is non-transferable. Offer valid while supplies last, no substitutions. Limit one per person. Offer ends 7/31/2005.

HELLOOOOOOOO?????????

Δημοσ.
This offer available only in the United States and Canada and may be modified or withdrawn by IBM at any time without prior notice and without any obligation to provide an alternative offer. Eligibility to receive this offer may be limited' date=' the offer is non-transferable. Offer valid while supplies last, no substitutions. Limit one per person. Offer ends 7/31/2005.

HELLOOOOOOOO?????????[/quote']

LLLLOOOOLLL

Δημοσ.

Μάλλον τώρα θα το βάλανε , δεν μπορεί να μην το είχαν δει τα παιδιά πριν....

Πάντως ξεκαθάρισε η κατάσταση, και βγήκαμε από το δίλημμα αν το θέλουμε τελικά ή όχι :)

Δημοσ.

Τωρα το βαλανε, το είδα κ εγω!

Μ'αρέσει πάντως αυτό για το φακέλωμα! :D

Μήπως μιλάμε για την ΙΒΜ? Πάτησα εκεί που λέει να μην μου στειλουν κανενα διαφημιστικό. Και ξέρετε οι αμερικάνοι τα παίρνουν στα σοβαρά αυτά, οπότε δεν παίζει να αρχίσουν να μου έρχονται διαφημιστικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...