4saken Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Παιδια, πρωτο μου μηνυμα,καλως σας βρηκα!!! Έχω γεμισει το γραφειο μου με καλωδια δεν αντεχω αλλο....!!! Υπαρχει καμια λύση εκτος απο ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο για να καταργησω η περιορισω τα καλωδια?
kirimis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 ειναι σχετικα απλο το ζητημα.... οτι γινετε ασυρματο το κανεις ασυρματο.... ετσι εχω κανει και εγω. 1) Ασυρματο ποντικι-πληκτ/γιο by logitech 2) Αυρματο δικτυο Wifi ... no more ethernet και αυξημενη ευελιξια 3) οχι καλωδια για το κινητο... bluetooth και μονο... 4) εσωτερικο μοντεμ... 2 καλωδια λιγοτερα και εδω... 5) εκτυπωτης και scanner βγαινουν απο την ντουλαπα οποτε χρειαζονται 6) τακτοποιηση και κολλημα στις γωνιες των καλωδιων των 5.1 ηχειων. Οσο ποιο κρυφα, τοσο ποιο καλα... 7) Επισης κρυψιμο του πολυμπριζου του ρευματος για PC, πισω απο γραφειο, κατω απο κρεββατι... αναλογα με την θεση.... κλπ κλπ κλπ....
TirkaS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 kirimi mporeis na epektatheis sto no.3 ligo parapano?? ginetai bluetooth pc me kinito? an nai exeis kanenan proxeiro odigo? xreiazetai kanenas adaptoras i tipota tetoia siskeui?
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Tirkas ti den katalavaineis? Exei kinhto me BlueTooth. Exei mia USB suskeyh Bluetooth sto PC kai stelnei/lamvanei dedomena apo to PC sto kinhto kai to antistrofo.
TirkaS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Entaksei re si apla ithela na ksero an xreiazetai eidiki siskeui bluetooth sti USB gia sindesi me to kinhto h an exei tetoia leitourgia to leitourgiko apo mono tou. Thanks gia tin enimerosi:)
magelis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Τιποτα Καλυτερο απο τα καλωδια.!!!!!!!!!!! Ζήτω τα καλωδια. Τα μονα σιγουρα και αξιοπιστα.Φερτε μου κι αλλα καλωδια. Ασυρματες συσκευες και Bluetooth στο καλαθι των αχρηστων. Ενας καμενος απο ασυρματα
giorgos_g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Ligotera asirmata ligoteri aktinovolia.... mono pliktrologio kai pontiki asirmata, ola ta ipolipa me kalodia kala krimena/kamouflarismena....
kirimis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Τα περι αξιοπιστιας... τοσα χρονια που εχω ασυρματοποιησει το συμπαν ουδεποτε ειχα προβλημα. Τα περι ακτινοβολιας... μαλλον ειναι αστοχο να μιλαμε για τετοιο πραγμα αν εχουμε ιδεα για τι ισχυ εκπομπης μιλαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.