Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμός ΟΤΕ: Προς σταθερά δίκτυα

knox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ, ο οποίος έγραφε, μεταξύ άλλων: "Κλήσεις προς άλλα σταθερά δίκτυα (2 Κλήσεις): 5 Ευρώ"

Ποια άλλα σταθερά δίκτυα; Της Vivodi; Αφού μόνο αυτή έχει δικό της δίκτυο. Και 5 Ευρώ για 2 κλήσεις; Που σίγουρα δεν ήταν μεγάλης διάρκειας, αφού το σταθερό πλέον το χρησιμοποιώ σπάνια.

Δημοσ.

Χαλάρωσε δεν χρειάζεται να τουσ βρήσει γιατί τα λεφτά δεν τα παίρνουν αυτοί.

Αν χρησημοποίησες υπηρεσίες τύπου free internet by tellas τότε αυτό ειναι πιθανότατα.

Αν έχεις αναλυτικό λογαριασμό τότε δες εκεί το νούμερο.Αλλιώς τράβα σε ένα κατάστημα με το λογαριασμό και ζητα εκεί να σου βγάλουν αναλυτικό.Μπορεί να χρεωθείς όμως γι' αυτό...

Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποίσει τέτοιες υπηρεσίες "free" internet.

Δεν έχω ούτε αναλυτικό λογαριασμό.

Θα πάρω τηλέφωνο στο 134 να μάθω περισσότερα.

ΟΚ, δεν καίγομαι τόσο για τα 5Ευρώ, αλλά είμαι περίεργος να μάθω τι είναι αυτές οι κλήσεις...

Δημοσ.
ΟΚ, δεν καίγομαι τόσο για τα 5Ευρώ, αλλά είμαι περίεργος να μάθω τι είναι αυτές οι κλήσεις...

Φιλε μου και 0.1 Ε να ήταν καλα κανεις και τα ψάχνεις, κανένας μας δεν πεταει τα ευρω απο το παραθυρο και κανένας δεν πρέπει να ανέχεται τυχόν κοροϊδία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις κλησεις προς αλλα σταθερα δικτυα στην αναλυτικη του ΟΤΕ που μου ηρθε εχει κλησεις προς 4νετ και προς αριθμους με προθεμα 801.Αρα τους εναλλακτικους μαλλον τους θεωρει "λοιπα" σταθερα δικτυα.

Δημοσ.

e tote se kapio stathero allou diktiou exeis kalesei... zhta mia analitiki pantws, de xaneis tipota! (ektos an den thes na pliroseis extra euro gia tin ekdosi)

Δημοσ.
Είχα πάρει τηλέφωνο στην Quest. Το τηλέφωνο άρχιζε με 211. Αυτό πρέπει να ήταν.

k milages 5evro se 2 kliseis?? ta athlitika analiate?? :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...