GeorgiaHD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω αν το πρόβλημα χαρακτηρίζεται κουλό πάντως έχω πρόβλημα. Η κάρτα είναι onboard και το mothebord asus. δεν βρίσκω κάπου τι μοντέλο. το pc μοθ το χαρισαν καινούριο πριν 2 χρόνια περίπου (P4). Πρόσφατα αγόρασα καινούρια οθόνη.Μια Νεοvo 17 flat η οποία έχει default ανάλυση 1024Χ768 και παίζει κανονικά τουλάχιστον όταν την συνδεσα στο Laptop επαιζε μια χαρά σε όλεσ τις αναλύσεις. Όταν την συνδέω στο desktop και της βάζω ανάλυση παραπάνω από 800x600 μου βγάζει μύνημα ότι το signal input is out of range. Πάω να κάνω εγκατάσταση drivers της οθόνης για XP μήπως και παίξει και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Πάω display properties>settings>advanced>monitor και το κουμπακι properties είναι ανενεργό. δεν με αφήνει ούτε drivers βάλω ούτε να διαλέξω άλλη οθόνη. Στο control panel δεν βρίσκω πουθενά το monitors και φυσικά ούτε στο add and remove hardware υπάρχει εγκατάσταση οθόνης. Μου φαίνεται λιγάκι κουλό να μην υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μεγαλύτερη ανάλυση. Επίσης επειδή στο pc έχω βάλει και linux suse 7.1 professional, δοκίμασα να δω τι θα κάνει στο Linux. Αν κάνω κανονική εκκίνηση σε linux βγάζει το ίδιο μυνημα signal input is out of range.Μπήκα στο linux me command line και έκανα startx και επαιξε κανονικά. βέβαια η μέγιστη ανάλυση παρέμεινε 800χ600. Any idea what is going wrong?????????
ahristos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Εκεί που πας στο display properties>settings>advanced>monitor δεν έχει ένα drop-down menu με τις συχνότητες ανανέωσης; Αν ναι, τι λέει; 75Hz, 85Hz; Βάλτο στα 60Hz. Καλό θα ήταν να ξέραμε και ποιός είναι ο τύπος του ενσωματωμένου chip γραφικών, ώστε βάζοντας καινούριους οδηγούς (όχι της Microsoft που συνήθως έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα) να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις. Σαν τελευταία λύση, πήγαινε στη διαχείρηση συσκευών (device manager) και κατάργησε την εγκατάσταση της οθόνης και του προσαρμογέα γραφικών, ώστε στην επανεκκίνηση να ανιχνεύσει τις αλλαγές υλικού. Α και καλύτερα να ξεκινούσες καινούριο θέμα, αφού το πρόβλημα αυτό δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που λέμε εδώ (πέρα από το ότι ίσως είναι κουλό :-P )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.