lolis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα παιδιά!Επειδή τον Αύγουστο μπαίνω φαντάρος θα ήθελα να πάρω ένα κινητό που να έχει πολύ μεγάλη πραγματική αυτονομία και οχι στα χαρτιά.Δεν με ενδιαφέρει αν ειναι καινουριο αν βγάζει photo κτλ.Το θέλω μόνο για τηλέφωνο,ξέρετε τώρα NON STOP ομιλία.Είχα ακούσει για κάποιο PHILIPS που κρατάει πολλές μέρες.Ποιό μου προτείνετε? Ευχαριστώ!!!
dreaming123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Nokia 6310i Eγω το έχω κρατήσει μόνο και μόνο για όταν πάω φαντάρος να το χρησιμοποιήσω...
ALR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Nokia 6310iEγω το έχω κρατήσει μόνο και μόνο για όταν πάω φαντάρος να το χρησιμοποιήσω... Ακριβώς αυτό το μοντέλο θα σου πρότεινα και εγώ.Το έχει φιλαράκι και πραγματικά ξεχνάει να το φορτίσει. Με νορμάλ χρήση και αρκετή ομιλία η μπαταρία του κρατάει πάνω απο ένα 10ήμερο...Απίστευτο ;
DrLo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δε ξέρω πως νομίζεις ότι είναι τα ρπάγματα στο Στρατό αλλά το να φορτίσεις ένα κινητό δεν είναι το μεγαλύτερό σου πρόβλημα. Ακόμα και στο κέντρο που ο λόγος κινητά/πρίζες είναι μεγάλος υπήρχε η κλασική λύση του σταυρού. Κάθε φαντάρος μαζί με λουκέτα και άλλα σύνεργα έχει και ένα μικρό ταυ για να βάζει το κινητό να φορτίζει χωρίς να πιάνει τη πρίζα.
qspock Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Πραγματι, πριζες θα βρεις σιγουρα στο στρατο. Στο κεντρο θελει περισσοτερη προσοχη γιατι εκει εχει πολυ κοσμο και βουτανε αβερτα. Αλλα αυτο κραταει λιγο. Στις μοναδες οπου θα περασεις και τον περισσοτερο χρονο, τα πραγματα ειναι πιο οικογενειακα, υπαρχει περισσοτερη εμπιστοσυνη κλπ Οσον αφορα το Nokia 3310i, μιλαμε με δικη του μπαταρια που δεν ειναι λιθιου? Αυτο ομως δεν μπορεις να το φορτιζεις οποτε θες, πρεπει να ξεφορτιζει πρωτα. Και στο στρατο οποτε βρισκεις ευκαιρια θα το χωνεις... Εγω αυτο εχω (ακομα!), η αυτονομια του πλεον δεν ειναι καλη ουτε ομως ηταν ποτε κατι το ιδιαιτερο. Το πραγματικο του πλεονεκτημα ειναι οτι δε προκειται να το βουτηξει κανεις μα κανεις! Δεν προτεινετε και κανα καινουργιο μοντελο? Κι εγω απορω πιο ειναι το κινητο που κραταει περισσοτερο γιατι πλεον με τις μεγαλες τους οθονες τα περισσοτερα τελειωνουν γρηγορα.
BadBoy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Nokia 1100! Εχει την μπαταρια του 6600 χωρις τα λοιπα μπαταριοβορα (!)χαρακτηριστικα του (εγχρωμη οθονη, καμερα, μπλε δοντι κλπ). Ο χρονος αναμονης του φτανει τις 2 εβδομαδες! Με εντατικη χρηση πιστευω οτι θα κραταει 1 εβδομαδα τουλαχιστον!
Angeldust Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Nokia 6310i. Το είχα πάρει ειδικά γι'αυτόν τον σκοπό και μόλις απολύθηκα το έδωσα σε ενα φιλαράκι που θα παρουσιαζόταν. Εχω αλλάξει κινητά παρα πολλά, αλλα την αυτονομία του 6310i δεν την είχε κανένα. Κυριολεκτικά ξεχνούσα να το φορτίσω.. Αν και όπως σου είπε ενας φίλος παραπάνω, η φόρτιση πλέον στον στρατό δεν είναι πρόβλημα, εκτός και αν πας ειδικές δυνάμεις που εκεί έτσι κι'αλλιώς δε σου μένει χρόνος να μιλήσεις στο κινητό, ειδικά τον πρώτο καιρό στο κέντρο. Ψάξε στο fleamarket και βρες κανα 6310i σε καλή κατάσταση, βάλτου μια καινούργια μπαταρία και θα με θυμηθείς
EPa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 (Sony) Ericsson P800 και όλα τα νεότερά του. Η μεγαλύτερη διάρκεια, και στα χαρτιά (400ώρες) και στην πράξη (10 μέρες είναι οι λιγότερές του για πλάκα, μου έχει κρατήσει και 15). Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι είναι από τα πιο ακριβά τηλέφωνα (ο Θεός να το κάνει τηλέφωνο αφού αυτό είναι το πιο αδιάφορο χαρακτηριστικό του. Κανονικό PDA είναι, και απλά τυχαίνει να είναι και τηλέφωνο) και έχει ένα σωρό χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεσαι από ό,τι λες. Οπότε κοίτα καλύτερα για κανένα από τα παραπάνω. Κάτι κάνουν κι αυτά σε διάρκεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.