Godfath3r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μου την έσπασαν και κάτι 14χρονα κορίτσακια που κάθονταν από πίσω μου και όλη την ώρα σχολίαζαν τους 2 πρωταγωνιστές. "Αχ τι κούκλος ο Μπραντ! Χάλια η Τζολί! Τι μαλλί είναι αυτό!" Aυτά με χαλάνε και μένα στο cinema...Γιαυτό πάω και τελευταίες προβολές...Τουλάχιστον το φαινόμενο είναι μειωμένο..
epote Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Προτιμούσα αυτή τη 1.5 ώρα να έπινα κανένα καφεδάκι ego pali protimo na mou bgazoun ta nixia me tsimpidakia gia ta fridia oso mou sirigkes gemates vitrioli sta timpana apo to na "pino kafedaki". To theoro thn epitomh ths rathimias. alla thats just me
Godfath3r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 ego pali protimo na mou bgazoun ta nixia me tsimpidakia gia ta fridia oso mou sirigkes gemates vitrioli sta timpana apo to na "pino kafedaki". To theoro thn epitomh ths rathimias. alla thats just me Περιγραφικότατος...!!!!!!!
Panathachamp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 ....κάτι 14χρονα κορίτσακια που κάθονταν από πίσω μου και όλη την ώρα σχολίαζαν[...']Xάλια η Τζολί! Τι μαλλί είναι αυτό!" Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
dim_b Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Εγώ πάντως βαρέθηκα. Προτιμούσα αυτή τη 1.5 ώρα να έπινα κανένα καφεδάκι Το οποίο παρεμπιπτόντως θα το είχες πληρώσει σχεδόν όσο το εισιτήριο του κινηματογράφου, αλλά ενώ όλοι γκρινιάζουν ότι ο κινηματογράφος είναι ακριβός, ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει το ίδιο και για τον καφέ (που στο κάτω κάτω έχει μηδενικό κόστος).
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 @dim_b, καλά σόρυ, σε ποιές καφετέριες πηγαίνεις και πίνεις τον καφέ σου με 6-7e?Δεν λέω οτι αξίζει να το κάνεις σαν ασχολία αλλά πολλές φορές "λέει" άσχημα...Ειδικά αν είσαι σε ήσυχο μέρος με τους κολλητούς σου, γουστάρεις με την ζωή σου!!!!(Εννοείται πως δεν μιλάμε για trendy καταστάσεις!) Cheers... PS:Εννοείται πως και στο σπίτι μπορείς να πιείς το καφεδάκι σου όμορφα και ωραία με λιγότερα χρήματα και με μουσικούλα κτλπ...(@knox)
WaVe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Pados k egw pou to eida den ediposiastika, isws epidi perimena kati me poli pio drasi. Mou thimise ligo James Bond, eixe kati kala psematakia mesa Oso gia ta 7 euro tou cinema, pali kala den ta plirwsa
yiannakas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 μούφαααααααααααα!!!!! τελικά ευχαριστιέμαι μόνο ταινίες με τον jackie chan που έχει πρώτη ποιότητα δράσης και ξέρω ότι κάνει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές, βλέπεις και τα ατυχήματα στο τέλος και τον λυπάσαι.
Oberon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 elpizw na xei drash kai poly gelio 8a doume kai ta kalh ths angelinas
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Αυτό για τα κάλη ξαναπέστο...Όσο για την δράση απ'ότι λένε και οι παραπάνω μάλλον δεν έχει!!!
CONAN_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Paidia megalh moufa h tainia...perimenete to dvd kai noikiaste to mono an den vriskete tipote allo...h drash anyparkth, aplws h tainia "diafhmizei" tous 2 prwtagwnistes...Eytyxws pou den eskasa 7,5 euro gia to cinema...
apollsim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Ενταξει δεν ηταν και καμια ταινιαρα αλλα για να πας στο θερινο με την παρεα σου να το δεις ειναι οτι πρεπει
Oberon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Αυτό για τα κάλη ξαναπέστο...Όσο για την δράση απ'ότι λένε και οι παραπάνω μάλλον δεν έχει!!! Που θα βρω την αφίσα να την βάλω στο δωματιό μου σε κάποιον τοίχο να τα θαυμάζω καλύερα? :razz: Μάλλον σε κανένα video club
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Που θα βρω την αφίσα να την βάλω στο δωματιό μου σε κάποιον τοίχο να τα θαυμάζω καλύερα? :razz: Μάλλον σε κανένα video club Τα περισσότερα video club (αν είσαι καλός πελάτης και έχεις κανα ψιλο-κοννέ με αυτόν που δουλεύει εκεί) σου κρατάνε αφίσες!!!!Εγώ έχω πάρει του Some Kind Of Monster η οποία κοσμεί τον τοίχο μου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.