Προς το περιεχόμενο

Mr and Ms Smith

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου την έσπασαν και κάτι 14χρονα κορίτσακια που κάθονταν από πίσω μου και όλη την ώρα σχολίαζαν τους 2 πρωταγωνιστές. "Αχ τι κούκλος ο Μπραντ! Χάλια η Τζολί! Τι μαλλί είναι αυτό!" :P

Aυτά με χαλάνε και μένα στο cinema...Γιαυτό πάω και τελευταίες προβολές...Τουλάχιστον το φαινόμενο είναι μειωμένο..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προτιμούσα αυτή τη 1.5 ώρα να έπινα κανένα καφεδάκι :P

ego pali protimo na mou bgazoun ta nixia me tsimpidakia gia ta fridia oso mou sirigkes gemates vitrioli sta timpana apo to na "pino kafedaki". To theoro thn epitomh ths rathimias.

alla thats just me

Δημοσ.
ego pali protimo na mou bgazoun ta nixia me tsimpidakia gia ta fridia oso mou sirigkes gemates vitrioli sta timpana apo to na "pino kafedaki". To theoro thn epitomh ths rathimias.

alla thats just me

Περιγραφικότατος...!!!!!!!

Δημοσ.
....κάτι 14χρονα κορίτσακια που κάθονταν από πίσω μου και όλη την ώρα σχολίαζαν[...']Xάλια η Τζολί! Τι μαλλί είναι αυτό!" :P

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Δημοσ.
Εγώ πάντως βαρέθηκα. Προτιμούσα αυτή τη 1.5 ώρα να έπινα κανένα καφεδάκι :P

Το οποίο παρεμπιπτόντως θα το είχες πληρώσει σχεδόν όσο το εισιτήριο του κινηματογράφου, αλλά ενώ όλοι γκρινιάζουν ότι ο κινηματογράφος είναι ακριβός, ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει το ίδιο και για τον καφέ (που στο κάτω κάτω έχει μηδενικό κόστος).

Δημοσ.

@dim_b, καλά σόρυ, σε ποιές καφετέριες πηγαίνεις και πίνεις τον καφέ σου με 6-7e?Δεν λέω οτι αξίζει να το κάνεις σαν ασχολία αλλά πολλές φορές "λέει" άσχημα...Ειδικά αν είσαι σε ήσυχο μέρος με τους κολλητούς σου, γουστάρεις με την ζωή σου!!!!(Εννοείται πως δεν μιλάμε για trendy καταστάσεις!)

Cheers...

PS:Εννοείται πως και στο σπίτι μπορείς να πιείς το καφεδάκι σου όμορφα και ωραία με λιγότερα χρήματα και με μουσικούλα κτλπ...(@knox)

Δημοσ.

Pados k egw pou to eida den ediposiastika, isws epidi perimena kati me poli pio drasi.

Mou thimise ligo James Bond, eixe kati kala psematakia mesa :P

Oso gia ta 7 euro tou cinema, pali kala den ta plirwsa :D

Δημοσ.

μούφαααααααααααα!!!!!

τελικά ευχαριστιέμαι μόνο ταινίες με τον jackie chan που έχει πρώτη ποιότητα δράσης και ξέρω ότι κάνει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές, βλέπεις και τα ατυχήματα στο τέλος και τον λυπάσαι.

Δημοσ.

Paidia megalh moufa h tainia...perimenete to dvd kai noikiaste to mono an den vriskete tipote allo...h drash anyparkth, aplws h tainia "diafhmizei" tous 2 prwtagwnistes...Eytyxws pou den eskasa 7,5 euro gia to cinema...

Δημοσ.

Ενταξει δεν ηταν και καμια ταινιαρα αλλα για να πας στο θερινο με την παρεα σου να το δεις ειναι οτι πρεπει

Δημοσ.
Αυτό για τα κάλη ξαναπέστο...Όσο για την δράση απ'ότι λένε και οι παραπάνω μάλλον δεν έχει!!!

Που θα βρω την αφίσα να την βάλω στο δωματιό μου σε κάποιον τοίχο να τα θαυμάζω καλύερα? :razz: Μάλλον σε κανένα video club :)

Δημοσ.
Που θα βρω την αφίσα να την βάλω στο δωματιό μου σε κάποιον τοίχο να τα θαυμάζω καλύερα? :razz: Μάλλον σε κανένα video club :)

Τα περισσότερα video club (αν είσαι καλός πελάτης και έχεις κανα ψιλο-κοννέ με αυτόν που δουλεύει εκεί) σου κρατάνε αφίσες!!!!Εγώ έχω πάρει του Some Kind Of Monster η οποία κοσμεί τον τοίχο μου!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...