Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Άπαιχτες, άπαιχτες ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Να 'σαι καλά!!! Πάντως ο εξοπλισμός δεν είναι το παν. Διάθεση να υπάρχει και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 akisk πολύ ωραίες. Αυτή με τι φακό είναι τραβηγμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Canon 17-85 IS USM στα 17mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 akisk, εκπληκτικές ! Πάντως ο εξοπλισμός δεν είναι το παν. Διάθεση να υπάρχει και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους! +1 και γι' αυτό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 αυτη απ τους blind guardian ειναι πραγματικα καλη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τα σποιλερ για να μη φαίνεται κάτω από τις φωτογραφίες του akisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τα σποιλερ για να μη φαίνεται κάτω από τις φωτογραφίες του akisk Και καλά.. Ντεμέκ μετριόφρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ... σκέψου πόσο καλές είναι οι φωτογραφίες του akisk που αναγκάζομαι να προσποιηθώ ακόμα κι εγώ μετριοφροσύνη... :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μμμμ γιατι να θεωρηθει αυτη η φωτο καλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Γίνεσαι κακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 o suspiria έχει δίκιο, δεν είναι καλή φωτογραφία για αυτό και μπήκε και στα σπόιλερς από την αρχή. Για εμένα το μόνο που έχει είναι η ζέση στα μάτια που μεταξύ σκιών και υποφωτισμένων, νομίζω ότι κάποιος μπορεί να τη νιώσει. Γενικότερα τώρα μιλώντας, ο λόγος που δημοσιεύω εδώ είναι ότι μπορώ να χαριεντίζομαι φωτογραφικά, χωρίς να έχω το άγχος ότι κάποιος θα παιταχτεί και θα πει για ποιο λόγο δεν έγειρα 2.4 μοίρες ή το κάδρο δεν είναι 7 εκατοστά δεξιότερα και το διάφραγμα ελαφρώς ανοικτότερο. Ε δε με πολύ απασχολούν αυτά, τα βλέπω κι εγώ εκ των υστέρων σχεδόν πάντα, αλλά είμαι ερασιτέχνης που γουστάρω να πάω μία βόλτα και να έχω πρόχειρη την κάμερα μου να τραβήξω κάτι όπως το βλέπω. Δε θεωρώ ότι κάνω τέχνη αλλά δίνω την οπτική μου. Για την ιστορία μου, παρακολουθώ φανατικά το dpgr και περιδιαβαίνω πολλά online πορτοφόλια, αλλά δε συμμετέχω. Δεν έχω κάτι να δώσω στην κοινότητα της φωτογραφίας, όταν υπάρχουν άνθρωποι με τραβηγμένα 5000-10000 φιλμς και άλλες 50000-60000 κλιξ σε ψηφιακές και σπουδές στο αντικείμενο. Ξέρω ότι οι φωτογραφίες μου δε θα είναι ποτέ καλλιτεχνικά άρτιες, διότι μου λείπει το ταλέντο και η θεωρητική εκπαίδευση, είμαι ξεροκέφαλος αρνητής της ψηφιακής επεξεργασίας των φωτογραφιών και είμαι του ενός καρέ. Θαυμάζω και ζηλεύω τις αισθαντικές φωτογραφίες, αλλά η αδυναμία ή ανικανότητα μου να τις τραβήξω δε θα με κάνουν να ντρέπομαι και να κρύβω τα μικρά ή ελάχιστα φωτογραφικά επιτεύγματά μου. Ειλικρινά και με ιδιαίτερα φιλική διάθεση προς όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Σερρες σημερινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μμμμ γιατι να θεωρηθει αυτη η φωτο καλη? Εμένα ας πούμε μ'αρέσει πολύ. Το θέμα είναι γαμάτο όπως και ο φωτισμός. Κατευθείαν με πάει σε τιμπαρτονικά σκηνικά. Δεν έχω ιδέα από τεχνική ορολογία που αναφέρεται εδώ μέσα κατά καιρούς, απλά βλέπω πώς μου τα σκάει στο μάτι μία λήψη. Γιατί να μην είναι ωραία; Η ερώτηση δεν είναι ρητορική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα