washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Holland! Μοαρ Holland! ...μα καλά, Χολλανδέζες δεν έχει η Χόλλαντ ρε Κρις; (...δεν το περίμενα αυτό από 'σένα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Κας, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να το πιάσω, αλλά εν τέλει λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κας, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να το πιάσω, αλλά εν τέλει λολ Εγώ κρατιόμουν για να μην λολ όμως... Έπρεπε να ακούσεις βαριά φωνή και να δεις φρέσκο ξύρισμα... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από Kasrith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 χΑΧ Την άλλη φορά βίντεο, οκέηκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Wash αν θελεις χολανδέζες θα πρεπει να πλερώσεις.. Η δωρεαν εκδοση περιλαμβανει μονο κτηρια Επίσης η μεση Χολανδεζα ειναι στο υψος μου κοντα στο 190.. αρα ψηλη γυναικα δε λεει Kαι η συντροφια της (ο μεσος Χολανδος) κοντα στα 200.. Δε μας παιρνει σε λεω... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από Chrisxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Η πρώτη μου απόπειρα. Δεν είναι καλή, αλλά θα μάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Τι είναι αυτό ρε σαρδανάπαλε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 To zollkanal... Αλλά μάλλον εννοείς κάτι άλλο. Σε αυτήν τη φωτογραφία φαίνονται 4-5 διαφορετικές αρχιτεκτονικές περίοδοι του Αμβούργου, από τον πόλεμο και δώθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Με τί τεχνική το έκανες αυτό; Τί είναι; Πανόραμα με fish-eye lens; Δώσε και κανά λινκ με οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω fish lens και αυτό είναι το πρόβλημα μου. Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι το cropαρισμένο αποτέλεσμα της σύνθεσης 56 φωτογραφιών για panorama. Το netbook έβγαλε φωτιές, 3 ώρες έτρεχε. Όσο για link, εδώ και τα links που δίνει. έντιτ: σήμερα έψαχνα για ultra wind lens (fish), και τείνω προς μεταχειρισμένο Nikkor, 8mm ή 10.5mm. Και ο λόγος που πάω σε μεταχειρισμένο (εκτός από την τιμή ) είναι πως δε βγάζει πια κάτω από 10.5mm. Θα δείξει με το νέο έτος τελικά τι θα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πριν απο 20 λεπτά ήμουν έξω με το σκυλί, τίποτα απολύτως δεν είχε... Βαρούσε τέρμα ήλιος μάλιστα. Τώρα : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 grrrrrrrrrr γιατί το έδειξες αυτό τώρα για να βάλω τα κλάματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Και μερικές TRVE METAL από μένα :Ρ Heaven and Hell Uli Jon Roth Blind Guardian Cloven Hoof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Έπαιζε photo pass κι έτσι; Με τι τις τράβηξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Με την Canon 400D και από φακούς τον 17-40 και 70-300 της Canon. Photo pass όχι, αλλά ζητάω πάντα την άδεια από κάποιον υπεύθυνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα