BLISS Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 (επεξεργασμένο) Verona, Veneto, Italy ντεαντ λινκ.... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2010 από BLISS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 (επεξεργασμένο) St. Peter's Basilica, Vatican City (1992) ντεαντ λινκ.... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2010 από BLISS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Gstaad, Bern, Switzerland (1983) Το σαλε στο βαθος ηταν set location του The Return of the Pink Panther με τον P. Sellers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Σε είχα για 20χρονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μερικές απο Αφρική 2 μικρά μασάι στη μέση του πουθενά διότι οι Αφρικανικοί ελέφαντες ξέρουν αγγλικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Christian catacombs, Rome, Lazio, Italy (mid 90s) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Άγιος Κωνσταντίνος Ελαφόνησος Μονεμβασιά Βερολίνο, Under den Linden. Μην αρχίσετε με το κομμένο άλογο, την πάτησα! Σιδηροδρομικός σταθμός. Aquadome. Spree, πισίνα. Παιδική όπερα, Gendarmenmarkt Πρωτοχρονιά Knut Στο ίδιο πάρκο Potsdamer Platz Καθεδρικός Να είστε επιεικείς, γιατί πληγώνομαι εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
searching Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Senso για το site μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Λοιπόοον να σας πάω και εγώ ένα ταξίδι σε διάφορα μέρη... Ας αρχίσουμε με το Andechs! Ένα μοναστήρι στα νότια του Μονάχου με εκπληκτική μπύρα και φαγητό! Αυτά απολαύσαμε! Το γνωστό haxn μαζί με μαύρη διπλή και ξανθιά μπύρα! Αφού πιείς και φας, μπορείς και να κάνεις και ένα αλκοτέστ στον εαυτό σου...Όπως φαντάζεστε τα ποσοστά επιτυχίας τείνουν στο 0! Ο κορμός κομμένος στη μέση και ανάμεσα σαν στήριξη έχουν μπει....τι άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Γλυκιά ξανθούλα Andechser... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Συνεχίσουμε με Leipzig και το εργοστάσιο της Porsche... Wimbledon.... ...και τελικός του Grand Slam. Ο Roger Federer σε ένα από τα σερβις του κατακρώντας τον τίτλο χαλαρά απέναντι στον Roddick με 3-0 Ελβετία Μια από τις αγαπημένες μου μέσα από το τούνελ του St. Gotthard Βερολίνο Ο Luci σας έδειξε τον θόλο από μέσα, εγώ σας δείχνω το απέξω Εβραικό μουσείο αν θυμάμαι καλά. Όλο το πάτωμα ''στρωμένο'' με μεταλικά πρόσωπα που φαίνονται να ουρλιάζουν...και περπατώντας πάνω τους ''ουρλιάζουν'' πραγματικά ακουμπώντας μέταλο με μέταλο. Πραγματικά ανατριχιαστικό! Και λίγο Βουδαπέστη... Αύριο ή και σήμερα πιο μετά άμα έχω όρεξη θα σας δείξω και το πανέμορφο Μόναχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 (επεξεργασμένο) N.H.M. - London, England (2007) "San Giorgio dei Greci" - Greek-Orthodox Cathedral Venice, Veneto, Italy (mid 90s) British Museum - London, England (2007) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2010 από BLISS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Όποιος πρόλαβε είδε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Όποιος πρόλαβε είδε... Τα χελωνάκια και ο γάιδαρος μου άρεσαν, αν και δεν κατάλαβα γιατί τα έσβησες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τα χελωνάκια και ο γάιδαρος μου άρεσαν, αν και δεν κατάλαβα γιατί τα έσβησες... Τα έσβησα γιατί τα έβαλα χωρίς επεξεργασία και ήταν λίγο ... κάπως.Θα τα ξαναανεβάσω επεξεργασμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα