YiN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Α προπό, τέτοιους πρέπει να έχεις για να κάνεις ιππασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ξέρω, έχω κάνει πολλάκις. Την πρώτη φορά έψαχνα πούλβο για τα κωλομέρια της αλληνής μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Όχι κοίτα, πριν καμιά βδομάδα κωλόκατσα στις σκάλες μετά από μια γλύστρα. Ο συνδυασμός με την Κανέλα που αποφάσισα ότι πήγαινε πολύ αργά σε κάποια φάση με έχει καταδικάσει σε διαρκή ορθοστασία για τις επόμενες 2 βδομάδες =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραίες YiN Αυτό εδώ μου θυμίζει την Ταξιαρχία που υπηρέτησα (όχι στα Τρίκαλα). Ίδιο είναι Άνω Τρίκαλα! Έξω από το ξενοδοχείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ρε το ξεκάρφωτο που έβγαλε τι είναι; Παλιά καναδέζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Α δε γκζερω εγώ από αυτά. Μερσί Κασριθ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 καναδέζα δεν φαίνεται να είναι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ρε το ξεκάρφωτο που έβγαλε τι είναι; Παλιά καναδέζα; Balkania Autotractor 4x4 truck (Balkania-own development) Balkania was the trade name of 'K. Zaharopoulos A.B.E.E.' a Greek industrial and trading company based in Athens that produced 4x4 jeep-type vehicles and 4x4 trucks. Since 1972 it imported Romanian and Indian vehicles. In 1975 it designed and introduced its own 'Autotractor' model, a 4x4 multi-purpose truck with a Mercedes-Benz 3200cc Diesel engine, metal cabin and a payload of 1500 Kg. In 1979 the model was redesigned, with a modern synthetic (glass-fiber reinforced composite) cabin. It was produced, as some similar Greek vehicles, until a change of a favorable tax treatment in 1984 (see also AutoDiana, Petropoulos). The vehicle was modestly successful, as it exhibited certain quality problems. Ελληνικά κάρα ρεεεεε. μόνο στα Τρίκαλα λέμεεεεεε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δενε Τρίκαλα εκεί ρεεεεεεε =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Παρδον, άνω Τρίκαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Άνω Τρίκαλα! Θέα από την αίθουσα πρωινού Έξω από το ξενοδοχείο Και οι παιδικές χαρές είναι σπούκι Και ολίγον από νατουραλισμό Αυτό ήταν σαν αρκούδι Κι αυτό απλώς ξεκάρφωτο Ο γατούλης του ξενοδοχείου Ο οποίος συνόδευε τους επισκέπτες μέχρι την είσοδο Εδώ θαυμάζουμε Αυτό καβαλίκεψα εγώ Γιατί αυτό με κοίταζε παράξενα Και μετά ήπια αρκετά Wellcome to Majestic, Τρικ'λα.!:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 σαμπσκράϊμπντ μόλις βρώ χρόνο θα ανεβάσω τπτ.. 2-3 τελευταίες σελίδες που είδα.. κορυφαίες είναι αυτες oi υψοφοβικές του kas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 3-4 ακόμα είναι ξεχωριστές (για τις YiNoφώτος λέω) , αλλά 2 είναι που κάνουν τη διαφορά : (υποβλητικότατη, πολύ ωραία επιλογή θέματος) (Φανταστικό τάιμινγκ. Χαλαρότατα κολλάει σε άρθρο ή και εξώφυλλο.) (...για να μην πω ότι βάσει της μπορεί να ΓΡΑΦΤΕΙ άρθρο) κορυφαίες είναι αυτες oi υψοφοβικές του kas ...δε λες τίποτα. Εγώ που και που στον ύπνο μου βλέπω το πόδι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Και εμένα αυτή με τον γατοκύριο μου έκανε εντύπωση. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ε ναι. Τελικά η YiN δεν είναι ΑΠΛΩΣ ΟΜΟΡΦΗ (^...προσπάθεια να το σώσω σε σχέση με κάτι μυτο-ιστορίες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα