washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μη κοιτάς που κάνει την πάπια αρχάγγελε. Άμα τον πιάσεις αυτόν, να μου γράψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βιέννη, Schonbrunn palace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πριν μερικα χρονια στην Αθηνα με την ανατολη του ηλιου (sharp v902 2MP) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 απο χθεσινη προεκλογικη ομιλια.δεν ειναι απο γηπεδο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 απο προσφατο ταξιδι στην Αυστρια laxenburg salzburg laxenburg again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 απο προσφατο ταξιδι στην Αυστρια laxenburg salzburg laxenburg again Μαργαρίτα σου πείραξα και τις δικές σου λίγο που μου άρεσαν. Ελπίζω να μη σε πειράζει Αυτή είναι η αγαπημένη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μαργαρίτα σου πείραξα και τις δικές σου λίγο που μου άρεσαν. Ελπίζω να μη σε πειράζει Αυτή είναι η αγαπημένη μου! υπερβολικο σε βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 υπερβολικο σε βρισκω Παίζω με το photomatix. Και γενικά είμαι της υπερβολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 αν και δεν το ξερω να το δουλευω το προγραμμα, μπορεις να μου πεις πως κανεις τα συννεφα ετσι αγρια? οπως στην 3η φωτο πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 αν και δεν το ξερω να το δουλευω το προγραμμα, μπορεις να μου πεις πως κανεις τα συννεφα ετσι αγρια? οπως στην 3η φωτο πχ Βασικά δεν γίνεται μόνο από μια επιλογή, αλλά μπορεί να γίνει από συνδιασμό επιλογών. Αν το έχεις κατεβάσει το πρόγραμμα, μπορείς να ξεκινήσεις με την επιλογή Enhancer - Grunge ή Enhancer - Painterly και μετά παίζεις με τις «υποεπιλογές» Strength, Smoothing, Micro-smoothing, Highlights Smoothness, shadows clipping όπου η κάθε μια αυξομειώνει πολύ ή λιγο συγκεκριμένους τόνους στην εικόνα. Δεν ξέρω αν τα λέω κατανοητά, γιατί και 'γω τώρα ξεκίνησα να το μαθαίνω και πειραματίζομαι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 πάντως εμένα μου άρεσαν πολύ περισσότερο οι πρωτότυπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 να και μερικές απο μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Για τον ιλιγγιώδες wash (Προσοχή οι υψοφοβικοι) edit sorry status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Στην πείραξα λίγο Ήθελα να δω πόσο μπορούσα να τη βελτιώσω. Αν την τραβούσες και bracketed από -2 εως +2 ανά 2/3EV, θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή σαν HDR Αν είχες την υπομονή να περιμένεις ή τυχαία πετύχαινες και κάποιο βαρκάκι με φανάρι να έγραφε το φως του την πορεία του στο ποτάμι θα γινόταν τέλεια. χαου αμπαουτ δατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imaginas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μερικές φωτογραφίες από την ημέρα της εορτής της Π.Α στην Τανάγρα με το show ενός F-16 block 52+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα