suspiria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 suspiria: η δευτερη φωτο που ειναι; καβαλα μου φαινεται. βαλε ss στο θεμα με τις ταινιες
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 καβαλα μου φαινεται. Συμφωνώ και εγώ. Κατά 99% είναι η πίσω πλευρά (στο πάρκο δηλαδή) από το κτήριο του ΟΤΕ στο κέντρο...
john2gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Here you go.http://img810.imageshack.us/img810/6867/img206a.jpg είναι από το κουνητό ε, οπότε χάνει αρκετά. Μια χαρά είναι. Μόνο λίγο denoise και color/exposure correction θέλει
ksaplostra Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά αλήθεια,εχω πάρει μια d3000 και σκέφτομαι να πάρω κάνα φίλτρο,εχετε να προτείνετε κατι;
leftermann Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μαλάκα και δεν μπορεί να φανταστείς πως κυκλοφορώ... με τζόκεϊ που έχει λογότυπο: 國立成功大學 近海水文中心 να δούμε τι θα γράψει ο λευτέρης όταν γυρίσει από τα τσίπορα, τώρα που έχω βάλει σπόιλερς άφησε τα γλαρόνια και τις μπουγάτσες και βάλε κάναν ρινόκερο και κάναν μπαμπουίνο, μη βάλω εγώ αυτή που ξύνεις το αυτί σου ε. Κατατάλλα, πιξ από τα τσίπουρα αυτή την φορά δυστυχώς δεν έχει, γιατί οι φουφούδες ανάψαν από την πρώτη καζανιά πρωί πρωί, αμέσως μετά τον καφέ, και μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα που τελειώσαμε αναμμένες ήταν.
suspiria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά αλήθεια,εχω πάρει μια d3000 και σκέφτομαι να πάρω κάνα φίλτρο,εχετε να προτείνετε κατι; ενα uv οπωσδηποτε και ενα circular poliriser.τα φιλτρα ειναι πολυ σημαντικα γιατι προστατευουν και τους φακους. αλλα προσοχη!!!θα παρεις μονο πολυ καλα φιλτρα και ακριβα.προτεινω hoya, b&w & heliopan.τιποτα λιγοτερο. ---------- Προσθήκη στις 23:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:21 ---------- Συμφωνώ και εγώ. Κατά 99% είναι η πίσω πλευρά (στο πάρκο δηλαδή) από το κτήριο του ΟΤΕ στο κέντρο... ναι εκει στο παρκο ειναι.το θυμηθηκα τωρα γιατι ο γιος μου επιασε και κατι σκατα που βρηκε μεσα στα χορτα και εκανα μια ωρα να τον καθαρισω.:lol: ---------- Προσθήκη στις 23:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:25 ---------- Ρε παιδιά αλήθεια,εχω πάρει μια d3000 και σκέφτομαι να πάρω κάνα φίλτρο,εχετε να προτείνετε κατι; αρε πατε και αγοραζετε μηχανες ενω εγω πουλαω τοσες πολλες?τζαμπα λεφτα δινετε.μιση τιμη τα δινω!
little loulou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 μα καλα πως την τραβηξες απο τετοιο υψος,δεν ζαλιστηκες?
status Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 αχα Καλά ρε πτωχέ (πλυν τίμιε) ηλεΧτρολόγε. ενα ζευγάρι παπά έχεις; :Ρ
scullyist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Άντε να μοιραστώ και 'γω κάτι που ξέθαψα από ξεχασμένο δίσκο και χάρηκα. Σόρρυ αλλά μεγαλύτερο μέγεθος δεν παίζει, ήταν σκαναρίσματα από τις πρωτότυπες αλλά ανάθεμα αν ξέρω που είναι τα original scans. Aυστρία 6-8 χρόνια πίσω, τότε ακόμη δεν ήξερα τι πάει να πει ψηφιακή.
scullyist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Βιέννα & Σάλτσμπουργκ (αυτό ερωτεύτηκα βασικά) και μια ημερήσια σε 2-3 μέρη που δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ ονομασίες, πάντως ήταν κοντά στο 3ωρο από Βιέννη αν θυμάμαι καλά. Τα χιονισμένα είναι από εκδρομή σε περιοχή με μια γνωστή λίμνη/χιονοδρομικό, που φυσικά δεν θυμάμαι όνομα. Όπως δεν θυμάμαι και πιο ήταν το μοναστήρι(?) όπου υπήρχε ένα μνημείο για τα θύματα της χολέρας (?). Μιλάμε ντιπ αχρηστία από μνημονικό. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2010 από scullyist
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τουλάχιστον θυμάσαι ποιανού ήταν ο δίσκος; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα